Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Krajicek Foundation

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Kinderen en jongeren in aandachtswijken motiveren om iedere dag te bewegen en daarmee een gezonde levensstijl te ontwikkelen

De Krajicek Foundation motiveert jeugd in aandachtswijken om regelmatig te bewegen en daarmee een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Want kinderen die regelmatig buiten spelen en sporten, zijn vrolijker, gezonder en ontwikkelen hun talenten!


Iedereen is jong geweest. Heeft buiten gespeeld en weet hoe leuk dat is: vriendjes maken, lekker bewegen en nieuwe dingen ontdekken. Het lijkt zo gewoon, maar buiten spelen en sporten is niet voor ieder kind vanzelfsprekend.


Op Krajicek Playgrounds (multifunctionele sportvelden) bieden wij kinderen uit aandachtswijken een sociaal veilige plek dicht bij huis waar zij lekker onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij begeleid door jongeren uit de wijk, onze Krajicek Scholarshippers.


Dit zijn jongeren die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun Playground organiseren. Daarnaast volgen deze jongeren workshops en sportieve clinics zodat zij hun werk nog beter kunnen uitvoeren.


Dankzij onze intensieve samenwerking met gemeenten, buurtsportbedrijven en bewoners zijn er dagelijks meer dan 5.000 kinderen actief op ruim 125 Krajicek Playgrounds onder begeleiding van 200 Krajicek Scholarshippers.


Help jij ons mee om nog meer kinderen en jongeren in beweging te krijgen en zo samen voor een sportieve, gezonde en sociale samenleving te zorgen? 


De Krajicek Foundation. Gewoon Buiten. Buitengewoon.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.