Voedsel   

Aangemaakt door :

Vrijwillig Wereldwijd

Locatie:

Iringa, Tanzania

Doe wat extra's tijdens je vrijwilligerswerk


Wil je wat extra's doen tijdens je vrijwilligerswerk voor de armste families in Iringa? Sponsor dan het bedrag van €38,- euro bij elkaar. Als je je netwerk inschakelt (vrienden en familie) heb je dit bedrag waarschijnlijk best snel bij elkaar. Het leuke is dat je dan gelijk met het contactpersoon naar de markt kunt om een geit te kopen en deze te brengen naar een familie die dit heel goed kan gebruiken. Zo doe je iets extra's maar tegelijkertijd is dit ook een geweldige ervaring.


Waarom is een geit dan zo goed?


De geit zorgt voor goede meststof voor de velden. En het is goedkoop om een ​​geit te voeren omdat hij alleen gras en wilde planten eet. Ze worden voor het vlees gehouden en geitenmelk zal de voeding verbeteren van de vrouwen en hun kinderen. Naast voedsel, kleding en geld is de geit een goede besparing die kan worden ingewisseld als een gezin het extra moeilijk heeft. Als je een geit koopt, help je mee om het dagelijks leven van een van de armste families op het platteland van Iringa te verbeteren, want een geit zorgt voor nieuwe inkomsten en eten op tafel.

€ 5 van € 38
13.2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.