Maatschappij   

Aangemaakt door :

ONS Soepje

Locatie:

Tilburg, Nederland

HELP ONS Soepje aan een koelwagen!


Wij zijn ons soepje, ontstaan vanuit een spontaan idee tijdens de Corona crisis in maart 2020. Binnen een paar weken

bezorgden wij verse soep (en maaltijden) voor meer dan 250 Tilburgers 5 dagen per week. De solidariteit tijdens de crisis was groot, maar dat veranderde naarmate de crisis langer duurde. Vrijwilligers gingen weer werken, horeca had geen overschot meer en ONS Soepje moest de keuken verlaten. Kortom: eind 2020 was het tijd voor een nieuw plan. Wij moesten onszelf opnieuw gaan uitvinden en nieuwe samenwerkingen vinden. En dat is gelukt!


Inmiddels is ONS Soepje een stichting en gerund door 100% vrijwilligers. Er wordt gekookt vanuit een professionele keuken bij de Diamant-groep die hun faciliteiten gratis ter beschikking stellen. Vanuit de Diamant groep worden de soepen en maaltijden bezorgd bij buurt- en wijkcentra in heel Tilburg waar onze klanten hun maaltijden kunnen ophalen. Iedereen mag gebruik maken van ONS Soepje, voor mensen met weinig financiële middelen, is het gratis en alle andere klanten betalen €3,95 voor een soep en een maaltijd. Door onze vrijwilligers, onze betalende klanten en het feit dat we gratis gebruik kunnen maken van de faciliteiten van de Diamantgroep kunnen wij de gratis maaltijden blijven verzorgen voor die Tilburgers die het nodig hebben!


Om er voor te blijven zorgen dat onze soepen en maaltijden op een verantwoorde manier worden bezorgd, hebben wij een koelwagen nodig.

De kosten voor deze wagen bedragen ongeveer 15.000 euro en die kunnen wij als stichting niet dragen.

Daarom vragen wij jouw hulp! Alle bedragen zijn welkom, van klein tot groot. Tilburgers voor Tilburgers!


Er bestaat natuurlijk de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf op onze koelwagen te plaatsen, neem daarvoor even persoonlijk contact met ons op.

€ 833 van € 15.000
5.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.