Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Klimaatcrisis Coalitie

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Op 14 maart 2021 luidt heel Nederland het Klimaatalarm

In 2019 hebben we met 40 duizend mensen de klimaatmars gelopen in Amsterdam. Dit jaar willen we onze stem nog luider laten klinken. We organiseren door het hele land kleinere, corona-veilige manifestaties. Op 1,5 meter afstand van elkaar, met de mogelijkheid om thuis mee te doen als je dat wil. Zo geven we samen, maar wel veilig, een krachtig signaal af aan de politiek. Want de klimaatcrisis wacht niet! Het moet groener, eerlijker, sneller.


Elke donatie, hoe klein ook, is van vitaal belang

We willen deelnemers door het hele land de mogelijkheid geven om mee te doen. Daar is lokaal geld voor nodig. Kun jij iets missen voor de lokale organisatie in jouw regio? Dank voor wat je geven kan, het wordt door ons zeer op prijs gesteld.


De Klimaatcrisis Coalitie

Het Klimaatalarm is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie. Dit is een samenwerking van: Milieudefensie, FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak, Extinction Rebellion, Code Rood, Fridays For Future, Fossielvrij NL, Oxfam Novib, De Woonbond en Grootouders voor het Klimaat.


De Klimaatcrisis Coalitie heeft gezamenlijk drie doelen geformuleerd; 

1. Verkiezingen beïnvloeden         

2. Draagvlak creëren         

3. Beweging bouwen 


De Klimaatcrisis Coalitie richt zich op belangrijke politieke momenten in de strijd voor het klimaat. In de looptijd van deze samenwerking focussen we ons op de organisatie van de Klimaatmars 2021: een groot landelijk Klimaatalarm die door verschillende lokale coalities wordt ingevuld. Uitgangspunt is een bewegings-brede samenwerking.  


ANBI-status

Donaties worden ontvangen door De Klimaatcrisis Coalitie. De donaties vallen onder de ANBI-status en zijn derhalve aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

 

Meer informatie over het Klimaatalarm en de Klimaatcrisis Coalitie

https://klimaatmars2021.nl/

 


€ 29.231
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.