Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Utrechtse Klimaat Coalitie

Locatie:

Utrecht, Nederland

De Utrechtse Klimaatcoalitie (UKC) gaat, samen met iedereen die wil aansluiten, op 14 maart 2021 actie voeren voor het klimaat!

Een paar dagen voor de tweede kamer verkiezingen demonstreren wij samen voor een keihard groen geluid. Utrecht is niet alleen, tientallen klimaatcoalities in het hele land zullen op 14 maart in actie komen. Hiermee willen wij gezamenlijk de Nederlandse kiezers inspireren en aanmoedigen om zo groen mogelijk te stemmen, om vervolgens een snel én sociaal klimaatbeleid af te kunnen dwingen.


De UKC start deze crowdfunding, om de kosten van de demonstratie te dekken. Jouw donatie draagt bij aan:

> Podium en geluid tijdens de demonstratie;

> Gebarentolk en EHBO;

> Lokale promotiematerialen, zoals flyers;

> Corona gerelateerde maatregelen zoals mondkapjes.


De Utrechtse Klimaat Coalitie is een samenwerkingsverband tussen meer dan 20 verschillende lokale bewegingen, groepen en NGO's, waaronder: Amelisweerd Niet Geasfalteerd, Fridays for Future, University Rebellion, Milieudefensie, Code Rood, Grootouders voor het Klimaat, Internationale Socialisten, De Vrije Bonds, Extinction Rebellion en Utrecht Klimaatneutraal 2030.


**COVID-19 en veilig demonstreren** De wereldwijde COVID-19 pandemie en de klimaatcrisis zijn gevolgen van dezelfde menselijke praktijken. Op 14 maart voeren wij op een veilige manier actie voor een beleid dat de oorzaken van beide problemen aanpakt. Wij demonstreren op het Jaarbeursplein, met mondkapjes en houden tenminste anderhalve meter afstand van elkaar. De demonstratie is aangemeld bij de gemeente en wij blijven in nauw contact met de gemeente over de stand van de maatregelen. Hiernaast voeren wij ook op andere manieren actie, zodat iedereen met ons mee kan doen. Wil je meer weten over de UKC of de demonstratie? Dit kan via de volgende kanalen:

> Utrechtse Klimaat Coalitie - Startpagina | Facebook

> Utrechtse Klimaat Coalitie (@UtrKlimaatCoa) / Twitter

> Utrechtse Klimaat Coalitie (@utrechtse_klimaat_coalitie) • Instagram-foto's en -video's


€ 1.919 van € 3.500
54.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.