Maatschappij   

Aangemaakt door :

Special Children Philippines

Locatie:

, Filipijnen

Kleding voor kinderen in Filipijnen

Onze Organisatie hebben wij opgericht om hulp te verlenen aan gehandicapte kinderen in de Filipijnen, d.m.v. deze website zoeken wij donateurs welke ons de kinderen in de Filipijnen willen helpen met overtollige goederen, kleding, rolstoelen, rollators.

Wanneer een kind met een beperking in de Filipijnen woont zijn er geen organisaties zoals wij die kennen in Nederland, veelal worden ze aan hun lot overgelaten. Wanneer men geboren wordt met een lichamelijke of geestelijke beperking wordt men aldaar Special genoemd en veelal aan hun lot overgelaten.

Dat is ook de reden dat wij deze stichting hebben genoemd .

Special Children Philippines.

Zelf wonen wij in Nederland en in de Filipijnen, in ons dorp Camiling. Telkens weer komen wij mensonterende situaties tegen welk ons uiteindelijk overtuigden dat er hulp nodig was.

Door middel van het werven van fondsen van verschillende programma’s en particuliere initiatieven zouden wij het geweldig vinden als je wilt meedoen met dit project.

€ 25 van € 5.000
0.5% gefinancierd
6582 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.