Dieren   

Aangemaakt door :

Liek de Beer

Locatie:

Bocholt, België

Vanuit mijn werk als paardensport masseuse en cranio sacraal therapeute krijg ik vaak de vraag of ik niet alleen de paarden van andere kan helpen maar ook hun angstige ruiters.


Daardoor coach ik nu ruiters met angst, maar ook jongeren die graag willen leren pony rijden. 

Door onder andere grote groepen op een reguliere manege krijgen kinderen (en volwassenen) niet altijd de aandacht die ze nodig hebben.


En vaak stoppen deze kinderen met ponyrijden.


Dat vind ik jammer en voor die kinderen bied ik privélessen aan waarbij zij 1 op 1 de aandacht krijgen die zij nodig hebben om te genieten van de les.


Ik help deze kinderen om te gaan met de pony’s vanuit de basis: ”heb respect voor je pony, dan heeft hij dat ook voor jou”.

Ik werk vanaf de grond tot aan het rijden, daarbij maken we gebruik van ons lichaam, we kijken en luisteren naar onze pony.


Motto is “communiceren kun je leren”, het is kijken en voelen...


Voor de veiligheid van de kinderen is het noodzakelijk om de omheining van onze buitenbak te verhogen en de bodem nog beter te maken.


En met een beetje geluk een extra pony aan te schaffen zodat de paarden die er nu zijn. soms een extra dagje vrij

kunnen zijn.


Voor de kinderen die net niet passen in een grote manege groep, is er toch een plek om te kunnen leren ponyrijden in een privéles.

Mijn locatie voor de coachinglessen ligt in het grensgebied tussen Weert en Bocholt (Belgie).


Graag wil ik hier een financiële ondersteuning voor vragen zodat wij nog meer kinderen kunnen laten genieten van deze mooie hobby.

€ 45 van € 7.000
0.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.