Educatie   

Aangemaakt door :

Kids Schaatstour

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Breng het Nederlands basisonderwijs in beweging met de Kids Schaatstour. Een complete schaatsbaan op het schoolplein. Met deze crowdfunding willen we 80 basisscholen de mogelijkheid geven om schooljaar 2019/2020 deel te nemen aan de Kids Schaatstour. Helpt u mee en brengt u het basisonderwijs in beweging?


Helpt u mee en brengt u het Nederlands basisonderwijs Oer-Hollands in beweging?


Met de Kids Schaatstour  bieden wij het Nederlands basisonderwijs een uniek sportstimuleringsproject. De insteek van de tour is basisschoolleerlingen een Oer-Hollandse bewegingsactiviteit te bieden door een geheel verzorgde duurzame schaatsbaan op het schoolplein te installeren.

Hiermee willen wij beweging stimuleren en meegeven dat beweging belangrijk, maar vooral leuk is!


Momenteel is het zo dat basisscholen vanuit eigen budget een deelname aan de Kids Schaatstour kunnen realiseren. Aan de Kids Schaatstour zitten deelnamekosten verbonden, waarmee de Kids Schaatstour zelf haar eigen kosten kan dekken. Denk hierbij aan kosten voor marketing, vrijwilligersvergoedingen, huurkosten en transportkosten. 

Echter is gebleken dat voor veel basisscholen het eigen budget ontoereikend is om deel te kunnen nemen. Met name de kleinere basisscholen lopen tegen dit probleem aan, terwijl zij wel graag deel willen nemen. 


Wij vinden dat basisschoolleerlingen meer moeten bewegen en meer moeten (buiten)spelen. Daarbij mag het bewegingsaanbod binnen het basisonderwijs wel meer variatie krijgen. Laten we tot slot ook niet vergeten, dat wij met deze sport de Oer-Hollandse schaatssport ook onder onze basisschoolleerlingen willen promoten. 


Juist hierom vinden wij dat iedere basisschool de mogelijkheid moet kunnen krijgen om deel te kunnen nemen aan de Kids Schaatstour.

Om die rede proberen wij er alles aan te doen om onze eigen kosten en hiermee de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden.


Door crowdfunding hopen wij aankomend schooljaar ( 2019/2020 ) 80 basisscholen de mogelijkheid te geven deel te nemen aan de Kids Schaatstour.

Bij het ophalen van het volledige bedrag, kunnen we dit 100% verwezenlijken. Halen wij minder op, dan wordt het percentage dat wij hebben opgehaald bepalend. Dat percentage zal namelijk ook het percentage basisscholen van de 80 worden, die de mogelijkheid tot deelname krijgen.

Voorbeeld: 50% opgehaald totaalbedrag = deelname basisscholen 50% van de 80.


Doneert u meer dan € 100,-? Dan mag u een Nederlandse basisschool aan ons doorgeven die grote kans maakt om deelnemer van de Kids Schaatstour te worden in schooljaar 2019/2020.

Doneert u tussen de € 200,- en € 700,-? Dan mag u per € 100,- die u doneert een Nederlandse basisschool doorgeven die kans maakt om deelnemer te worden in schooljaar 2019/2020. Dit mag ook dezelfde basisschool zijn.

Doneert u meer dan € 750,-? Dan mag u een Nederlandse basisschool aan ons doorgeven die gegarandeerd deelneemt in schooljaar 2019/2020. 

  

Namens de Kids Schaatstour danken wij u alvast hartelijk voor uw donatie, waarmee u vele basisschoolleerlingen in beweging brengt.

Ook danken wij u alvast voor uw donatie namens de deelnemers in schooljaar 2019/2020, want zonder uw hulp, hebben zij geen deelname.


Van ieder Kids Schaatsour 2019/2020 project door u gesteund, zullen we iedereen uiteraard op de hoogte houden.

€ 0 van € 60.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.