Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Familie De Wolff

Locatie:

Zanzibar, Tanzania

In februari gaan wij, 2 gezinnen, naar Tanzania-Zanzibar. Daar gaan we een project bezoeken https://more-africa.com/school/.

De Nederlandse Ellen heeft dit project gestart. De organisatie richt zich op kinderen en jongeren met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking. Ze bieden opvang, speciaal onderwijs en fysiotherapie en ondersteunen ouders in de zorg.


Wij zijn gezegend met prachtige en gezonde kinderen, leven in een rijk land en realiseren ons dat dit niet voor iedereen op de wereld geldt. Onze kinderen gaan kijken of ze met hun klassen spullen kunnen inzamelen waar behoefte aan is. We hebben ook al wat bedrijven die belangeloos spullen doneren dus de 5 extra koffers die bijgeboekt zijn, krijgen we vast vol. Maar naast spullen is er ook behoefte aan financiële steun. We hopen een mooi bedrag op te kunnen halen en gaan de cheque persoonlijk overhandigen aan de mensen daar!


Lieve groet,

Jeroen, Corien, Yara en Tess

Bas, Eveline en Tessa

€ 1.790 van € 1.500
119.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.