Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Ibrahim merkabawi

Locatie:

Leeuwarden, Nederland

Lieve mensen


Hoe goed hebben wij het in Nederland? dat is de vraag die ik mij zelf stel elke dag als ik in mijn warm bed wakker word. Maar ook wanneer ik mijn ontbijt neem en mijn lunch. Het doet wat met mij om te zien dat de wereld op dit moment zo slecht achteruit gaat maar vooral omdat er gedaan wordt alsof het allemaal lekker loopt.


Ik wil hier met name bekend maken dat wij als Nederlanders voor elkaar opkomen, elkaar helpen en elkaar steunen als het erop aankomt. Maar waarom doen we dat niet voor andere mensen? waarom kijken wij in het algemeen niet om naar de landen waarbij kinderen geen bed hebben? of hun ouders hebben verloren en er alleen voor staan. Misschien wel omdat het ons wel raakt maar dat we dat niet willen en ik denk dat de meeste mensen wel iets willen doen maar niet kunnen doen.


Daarom mijn actie hier! Ik wil heel graag iets betekenen voor de kinderen maar ook ouderen die niet de mogelijkheid hebben om in de ochtend een normaal ontbijt te hebben, geen bed en of familie hebben. Ik wil voor ze zijn samen met mijn landgenoten .Hierbij wil ik dan ook met de inzamelingsactie het land Libanon intrekken en de mensen zelf de hulp bieden en niet doneren aan een goeddoel waarbij ik niet weet waar het geld naar toe gaat.


Uiteraard zal dit opgenomen worden en zal getoond worden hoe het geld besteed is aan deze mensen. Ik hoop in deze oprecht het beste uit de mens te halen en dat we bij elkaar komen om een beetje goed te doen en bij de mensen te staan die dit het hardst nodig hebben.


Ik bedank jullie enorm voor het lezen.

€ 5 van € 80.000
0% gefinancierd
28 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.