Dieren   

Aangemaakt door :

Tamara Brandenburg

Locatie:

Korfoe, Griekenland

Ik wil een Crowdfund actie starten voor Karlys Kerkyra Kittys/Corfu


Op vakantie Corfu hebben wij een dier in nood geholpen. Dan komt er een moment dat je naar huis moet en het dier nog zorg nodig heeft. Je vraagt op de FB site van Corfu hulp en dan reageert Karlys Kerkyra Kittys breng haar maar naar mij ik neem de zorg over van jullie, zodat je met een gerust gevoel naar huis kan gaan. Ze vraagt geen geld hiervoor. Ze heeft zoveel dieren opgevangen, waarvan ze de medische kosten, eten, operaties (zie oogje van kitten Morris), sterilisaties zelf betaald uit liefde voor de dieren. Bij thuiskomst zie ik op de FB site dat vakantiegangers dagelijks een oproep doen met de vraag om te helpen.


* Hierbij vraag ik met name aan de toeristen van Corfu die hetzelfde hebben meegemaakt als ons om via Facebook hulp te vragen als je een kat tegenkomt in nood. Een noodoproep die wij zelf hebben geplaatst op de Facebook site "Corfu cats" toen wij op vakantie waren voor de kat Niki. Ze staan op en bieden de hulp die nodig is voor het zieke dier en/of de vele kittens die toeristen tegenkomen en zorg nodig hebben.

Nu is het tijd dat "wij" opstaan om te doneren voor deze geweldige mensen die hulp bieden aan de katten in nood.


Alsjeblieft doneer, deel, like

Ik hoop dat wij met zijn allen een mooi bedrag van €1000,- op kunnen halen voor deze geweldige hulp organisatie.

€ 40 van € 1.000
4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.