Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Veronique De Coster

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Hallo Ik ben Veronique, alleenstaande moeder met twee jongens 10 en 14 jaar. In 2017 werd er uitgezaaide longkanker vastgesteld. De grond zakte weg . Wat nu?? Mijn kindjes aan het huilen . Enfin de wereld stond stil.

Heb 4 chemos gedaan . Ben moeten stoppen zo ziek ik was. Mijn speekselklieren kapot en geen glazuur meer op mijn tanden. Dus kan bijna niets meer eten.ik weeg nog 39 kg. . Ik doe nu 12 maand immuuntherapie. Vandaag uitslag petscan. Nu is er ook een gezwel op linkernier . Biopsie binnen twee weken. Dit kost mij allemaal zoveel geld pppfff. Moet ook een pak voedingssupplement en nemen . 300€/ maand

Medicatie 350€/maand. Nu kan ik dit niet betalen.De voetbal van mijn kinderen gaat ook niet door want geen geld en hun schoolreis och arme ook niet. Ik kan mijzelf al niet verzorgen.

Ik heb een loon van 1047€ . Voor de kids moet ik ook alles alleen betalen want hun papa is overleden op 17/12/2018.

Verschrikkelijk jaar voor ons. De tandbeugels voor de jongens kan ik ook niet betalen. Nu zet ik mijn ego opzij en vraag hulp.

Wie kan een kleine bijdrage geven voor dat ik mijn kids toch hun voetbal kan laten doen , op schoolreis gaan en hun tandbeugels die ze zo hard nodig hebben en dat ik mij nog kan verzorgen en dat ze van hun mama nog kunnen genieten . Anders worden het weeskinderen en dat is hartverscheurend. Aub met een klein centje kan u mij al veel helpen. 

Dank u 

Veronique

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.