Aangemaakt door :

MO13-3

Locatie:

Utrecht, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Welkom op de pagina van de Mega Super Kampong Clean-Up!


Op 11 september doen de jeugdleden van Kampong Voetbal 45 minuten lang keihard hun best Utrecht schoner maken. Uitgerust met prikkers, handschoenen en vuilniszakken zullen zij de parken en de wijken van onze mooie Domstad afvalvrij maken om het voor ons allemaal nóg leuker te maken om in deze mooie stad te wonen. Heeft u wat geld voor deze bikkels over?

 

Als Kampong Voetbal hebben we dit jaar besloten om de sponsoractie in een ander jasje te steken. In plaats van het verkopen van loten of een sponsorloop, organiseren wij een maatschappelijke actie met een focus op een schone wereld. Utrecht kleurt daarom op 11 september blauw, wanneer de jeugdleden van Kampong de buurten zullen opruimen. Zij zullen hiervoor een kleine sponsoring vragen, die in zijn volledigheid ten goede zal komen van de voetbalclub. Deze bijdrage stelt ons in staat alle jeugdleden te voorzien van goed materiaal (o.a. ballen en doelen) en goede begeleiding (coaches). Alvast dank voor uw bijdrage!


De Mega Super Kampong Clean-Up wordt georganiseerd i.s.m. Gemeente Utrecht (https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/afval/voorkom-zwerfafval/) en NL Cares (www.nlcares.nl)

€ 160

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.