Geloof   

Aangemaakt door :

Christenen in Nederland

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Claim met jouw donatie van minimaal 12 euro, 1 jaar lang 1 mooie FOTO-TEGEL op de Christenen in Nederland site! Deze website is een onderdeel van Stichting Europe Teen Challenge. Jouw donatie wordt gebruikt voor het begeleiden en opvangen van verslaafde mannen en vrouwen in zowel Nederland als andere landen van Europa.

Op onze eigen website - Christenen in Nederland (www.christeneninnederland.nl) - hebben wij voor elke provincie van ons land een foto-pagina aangemaakt met daarop een aantal FOTO-TEGELS.


Binnen de Teen Challenge bediening is het een gewoonte om van een verslaafde een foto te maken op het moment dat hij of zij binnenkomt. Wanneer het programma succesvol doorlopen is, dan wordt er nog een keer een foto gemaakt. Dan komt altijd heel goed zichtbaar wat de verslaving lichamelijk met hen gedaan heeft en hoe zij na 1 tot 1,5 jaar weer een mooie uitstraling hebben gekregen.


Dit bracht ons op het idee om een mooie foto-website te maken met daarop allemaal vrolijke foto's van Christenen in Nederland. Dit om daarmee een positief getuigenis naar de maatschappij af te geven! Daarmee ook de bezoekers van de Christenen in Nederland website te laten zien dat zij geluk en vrede hebben gevonden in het volgen van Jezus Christus en het belijden van hun geloof.


Zo'n FOTO-TEGEL kan jij claimen door nu minimaal een donatie van 12 euro voor ons werk onder de verslaafde medemens over te maken.


Zodra jouw betaling bevestigd is, zal de redactie van de website contact met jou opnemen en je vragen om een mooie foto en de link naar je website of Facebook-, Twitter-, Instagram-account. Daar maken we een mooie link van in de regel onder jouw foto.


  • Maak jouw donatie, wanneer je hiervan gebruik wilt maken, dus niet anoniem over, dan kunnen we immers geen contact met jou opnemen. 


  • De foto mag je 1x in het jaar nog eens omwisselen voor een andere foto. Wil je dat vaker, dan verwachten we een extra donatie van jou ;-)


Hartelijk dank voor jouw deelname en steun aan ons werk! 


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.