Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

JES Rijnland

Locatie:

Leiden, Nederland

Wij, Anouck, Tijn, Bas & Barry, zamelen geld in voor het goede doel JES Rijnland. Naast dat wij het belangrijk vinden dat er aandacht is voor kleinere stichtingen zoals JES, zamelen wij dit geld in voor een project binnen onze studie. Alle vier studeren wij commerciële economie aan de hoge school in Leiden.


JES is een stichting die zich inzet voor gelijke rechten en kansen binnen de samenleving en onderwijs voor kinderen tussen 0 – 18 jaar oud. Het is een lokale stichting die zich richt op het gebied Rijnland. In 2019 waren er 733 kinderen die deelnamen aan een programma van JES. Om nog meer kinderen te kunnen helpen is er geld nodig. Als team willen wij deze kerst zo veel mogelijk geld ophalen voor JES om te zorgen dat alle kinderen 2021 goed kunnen starten! Voor ons zijn gelijke kansen belangrijk, maar hoeveel heb jij over voor een eerlijke toekomst?

€ 208 van € 2.500
8.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.