Sport   

Aangemaakt door :

Jeroen Beeksma Tournament

Locatie:

Heerenveen, Nederland

Ter ere van Jeroen Beeksma wordt op 28 en 29 maart het Jeroen Beeksma Tournament georganiseerd. Doel van het Tournament is zoveel mogelijk geld ophalen voor stophersentumoren.nl Doneer en help mee in de strijd tegen deze vreselijke ziekte!

Op zaterdag 28- en zondag 29 maart 2020 organiseren wij ter ere van Jeroen Beeksma het “ Jeroen Beeksma ijshockey Tournament” in Thialf Heerenveen. Om van dit 2 daagse evenement weeral een groot succes te maken hebben wij uw hulp hard nodig. U bent natuurlijk ook van harte welkom om dit evenement bij te wonen!

 

Jeroen speelde vanaf de jeugd bij de Flyers. In 2015 besloot Jeroen om bij ons in het team de Frisian Bombers te spelen.  Op een zondag, eind Januari 2017, wordt Jeroen na een wedstrijd onwel. De volgende ochtend wordt Jeroen met spoed opgenomen in het UMCG te Groningen. Jeroen heeft een kwaadaardige tumor in zijn hoofd. Na een lang ziekbed waarin de ziekte hem steeds meer in zijn greep kreeg is Jeroen op zaterdag 2 juni 2018 in het bijzijn van zijn naasten overleden.

 

Wat doen wij met het geld?

Met de stichting Jeroen Beeksma Tournament hopen wij jaarlijks zoveel mogelijk geld op te halen voor een vooraf gekozen goed doel waarbij onderzoek naar de genezing van kanker centraal staat. Dit jaar is gekozen voor de stichting STOPhersentumoren.nl.

€ 1.390 van € 5.000
27.8% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.