Geloof   

Aangemaakt door :

Jedidiah Johnson

Locatie:

Netherlands, Netherlands

We gaan naar de Bethel School of Supernatural Ministry in Redding, Californië! We hebben dit ongeveer 6 maanden in ons hart gehad en we voelen dat God ons er naartoe leidt!


1. Waarom nu naar school? - Esther en ik hebben een hart voor missies, gemeenschap en aanbidding. We zijn allebei geroepen voor voltijdmissies en kijken uit naar wat de toekomst van missies voor ons in petto heeft. We willen de school volgen omdat we willen investeren om God het centrum van ons huwelijk en ons leven in missies te maken.


2. Waarom helemaal naar Amerika gaan? - Een paar maanden geleden kwam een van onze vrienden naar ons toe en deelde wat God hem vertelde. Hij zei dat hij ons naar een Engels sprekend land zag vertrekken voor een trainingsseizoen. Toen we erover baden, voelden we dat God ons leidde om deze school in Amerika te doen! Dit is ook goed voor ons omdat we allebei uit verschillende culturen komen!


3. Hoe ga je het doen? - De school doen betekent 10 maanden naar Amerika verhuizen, beginnend in augustus. Het kost veel geld, maar we hebben het keer op keer gezien - waar God ons leidt! We moeten ons eigen appartement, eten en vervoer vinden tijdens ons verblijf daar! (Een geweldige voorbereiding op het huwelijk eigenlijk)


UITSPLITSING VAN DE KOSTEN -


Collegegeld - 8500 €

Huur - 8000 €

Vliegtickets - 2000 €

Auto - 3500 €

Boodschappen, eten, brandstof, enz. - 500 € / maand

Diversen - de rest :)


We hebben een hart voor missies en we werken met YWAM. We willen deze school volgen om dieper in onze relatie met God te groeien en om God het centrum van ons huwelijk en leven in missies te maken. Dit bedrag omvat alles wat we een jaar moeten betalen - inclusief kosten, vervoer, huisvesting, eten, enz. Zegeningen Jedi & Esther
€ 100 van € 30.000
0.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.