Geloof   

Aangemaakt door :

Kenan Dominik Seiz

Locatie:

, Deutschland

Hallo, ik ben 24 jaar oud en ik droom er al sinds ik klein van was om de Camino de Santiago naar Portugal te lopen. Ik heb een moeilijk lot achter me, mijn moeder stierf toen ik net 11 jaar oud was. Sindsdien sta ik er alleen voor en heb niemand die me ooit heeft geholpen. Ik heb me er tot nu toe doorheen gevochten. Maar ik voel me gewoon zo alleen en verloren hier en ik wil eindelijk andere indrukken van deze wereld krijgen. Ik had zo vaak ontelbare keren willen gaan, maar het feit dat ik geen financiële middelen heb, heeft me tot nu toe altijd overeind gehouden. Ik wil graag een tocht te voet beginnen van Neurenberg naar Portugal waar ik de Camino de Santiago naartoe wil lopen. Helaas is mijn salaris alleen voldoende voor de lopende kosten. En met zo weinig financiële middelen durf ik er niet op uit. Ik ben blij met elk beetje steun. Ik zal ook een livestream of iets dergelijks aanpakken, zodat je me altijd in realtime kunt zien waar ik ben. Ik had ook dringend uitrusting nodig zoals een rugzak, enz.


Hallo, ik ben 24 jaar oud en sinds ik klein was droom ik dat ik de Camino de Santiago naar Portugal zou lopen, ik heb een moeilijk lot achter me, mijn moeder stierf toen ik net 11 jaar oud was. Sindsdien sta ik er alleen voor en heb niemand die me ooit heeft geholpen. Ik heb me er tot nu toe doorheen gevochten. Maar ik voel me gewoon zo alleen en verloren hier en ik wil eindelijk andere indrukken van deze wereld krijgen. Ik wilde ontelbare keren beginnen, maar het feit dat ik geen financiële middelen heb, heeft me tot nu toe overeind gehouden. Ik wil graag een tocht te voet beginnen van Neurenberg naar Portugal waar ik de Camino de Santiago naartoe wil lopen. Helaas is mijn salaris alleen voldoende voor de lopende kosten. En met zo weinig financiële middelen durf ik er niet op uit. Ik ben blij met elk beetje steun. Ik zal ook een livestream of iets dergelijks aanpakken, zodat je me altijd in realtime kunt zien waar ik ben. Ik had ook dringend uitrusting nodig zoals een rugzak, enz.

€ 10

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.