Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Jainaba charity for disability

Locatie:

Netherlands, Netherlands

We zijn op zoek naar donateurs die willen doneren aan een goed doel.

Het plan om het geld toe te wijzen op basis van de behoeften van gehandicapten.

Deze behoeften zijn onderverdeeld in vier verschillende gebieden: mobiliteitsondersteuning, het onderwijzen van werkvaardigheden \ begeleiding, onderwijs en transport.

Met mobiliteitsondersteuning willen we rolstoelen, krukken etc. bieden. Voor werk willen we hen helpen om werk te vinden binnen hun mogelijkheden zoals timmerwerk, maatwerk of batic ontwerpen. Onderwijs is vooral voor de kinderen, omdat gehandicapten niets naar school kunnen sturen omdat ze geen werk kunnen vinden en hier geld voor kunnen verdienen.

Last but not least bestaat het transport uit: transport van mobiliteitsondersteuning vanuit Nederland naar Gambia en bussen in Gambia om gehandicapten van huis naar werk te verplaatsen.


Help ons alsjeblieft om hen te helpen!


Meer informatie vindt u op:

https://www.jainabacharityfordisability.org

https://www.facebook.com/jainabacharityfordisability

https://twitter.com/CharityJainaba


We willen mensen met een handicap helpen deel uit te maken van de bevolking naast de mensen met een handicap. Dit omdat we geloven dat het niet uitmaakt wie je bent, uitgeschakeld of ingeschakeld. We willen verschillende manieren vinden voor mensen met een handicap die zich buitengesloten voelen, om verbinding te kunnen maken met de samenleving.
€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.