Wens   

Aangemaakt door :

Jaap van Run

Locatie:

Haaren, Nederland

Langs deze weg probeer ik wat geld in te zamelen om op bezoek te kunnen bij mn tweeling dochters die na een scheiding bij hun moeder in Indonesie wonen. Ik heb ze het eerste jaar 24/7 verzorgd, maar door het corrupte systeem waren mijn verblijfs papieren na bijna twee jaar nog niet geregeld.

Toen ik dus terug kwam heb ik nog wat schulden bij moeten maken om mijn chaletje niet kwijt te raken, In de eerste twee weken had ik voor mezelf alweer een aantal werkadresjes gevonden, met een oudere vrouw boodschappen doen, bij iemand poetsen, bij iemand de tuin doen enz, zo ben ik weer langzaam opgekrabbelt en heb nu de basis van mijn chaletje weer wat op orde. Want daar was na die huurder niet veel meer van over dus heb ik alles opnieuw aan moeten pakken, een keukentje en een vloer, voor de rest is alles nog vrij leeg. Ook ben ik meteen gaan sporten dat heeft me veel goeds gebracht. Daarnaast ook weer vast werk gevonden, maar alles bij elkaar is het elk jaar voor mijn vakantiegeld rekeningen betalen en gaten opvullen. Ik zou zo graag een keer naar mijn dochters willen want ik heb ze nu alweer vier jaar niet gezien, dus langs deze weg wil ik kijken of iemand een gunfactor in beweging kan zetten, alle kleine beetjes helpen. Nu is het zo dat Jackie en Macie allebij op 25 april 5 jaar worden en met deze corona tijd zal het dan ook zeker niet meer gaan lukken om op bezoek te gaan maar wie weet later dit jaar?

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.