Aangemaakt door :

Levend Water

Locatie:

Kalmar, Zweden

Verbonden aan:

Motivatie

Onze kleine gastvrije kerk Levend Water heeft sinds kort weer een predikant: Jan Hooiveld. Die kan met gezin natuurlijk niet achter het kerkorgel wonen en daarom hebben we een pastorie gekocht. Help! De hypotheek is voor de 40 gezinnen van onze gemeente een flinke last. Die moet zo snel mogelijk afgelost. Helpt u mee?

Help, we hebben een pastorie gekocht!


Levend Water is een kleine gastvrije kerk in Enkhuizen. Binnenkort krijgt onze gemeente weer een eigen predikant, Jan Hooiveld. Die kan met zijn vrouw en twee kinderen natuurlijk niet achter het kerkorgel slapen en daarom hebben we een pastorie gekocht. Help!


De pastorie konden we kopen met een aantal renteloze leningen van particulieren, een hypotheek en wat eigen geld. Voor de ongeveer veertig gezinnen van onze gemeente zijn die leningen een flinke financiële verantwoordelijkheid. Wij zoeken sympathisanten die met een eenmalige of terugkerende gift willen helpen om een flink deel van die leningen zo snel mogelijk af te lossen. 


Waarom zou u ons steunen?

  • U helpt ons om aan onze betalingsverplichtingen te voldoen, zodat dominee Hooiveld en zijn gezin ongestoord in de pastorie kunnen blijven wonen.
  • Uw gift is fiscaal aftrekbaar, omdat onze kerk een ANBI-instelling is.
  • We hebben zelf al 60.000 euro gespaard..
  • Iedereen is altijd welkom in onze zondagse diensten met aansluitend een gratis kopje koffie. Ook mensen die niets kunnen of willen geven.


Hoeveel blijft er aan de strijkstok hangen?

Van uw gift gaat 95% naar de pastorie. Van elke donatie wordt 5% plus 50 cent administratiekosten ingehouden. 

Een paar rekenvoorbeelden: als u € 25 doneert, gaat daarvan € 23,25 naar de pastorie; van een gift van € 100 wordt € 94,50 aan de pastorie besteed.


Voor vragen kunt u contact opnemen met [email protected]


We zijn bijzonder dankbaar voor uw bijdrage. Helpt u mee?


€ 575 van € 10.000
5.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.