Sport   

Aangemaakt door :

Finn Kalsbeek

Locatie:

Slootdorp, Nederland

ik ga vanaf april naar het buitenland de developmet tour gooien en daar zijn nogal wat kosten aan verbonden,daarom vraag ik of jullie mij willen helpen. alle kleine beetjes zijn welkom. Maar voel je zeker niet verplicht!!

Hoi mijn naam is Finn kalsbeek en ik ben een fanatieke darter. Ik ben 15 jaar oud en word 24 maart 16. Dat betekent dat ik naar Engeland mag om de development tour te gaan gooien. Dat is een ranking waar je aan mee kan doen als je tussen de 16-23 bent. Ook is het een klein opstapje om professioneel te worden (en dat is ook mijn uiteindelijke doel) . Je heb dus 5 weekenden per jaar 3in Wigan, 1 in Milton Keynes en 1 in Hildesheim. Het zijn dus best wel dure weekenden en omdat het zoeken naar sponsoren niet echt lukt vraag ik of jullie een klein steenje kunnen bijdragen. Alle kleine beetjes helpen.....Let op het is niet verplicht.    

€ 210 van € 400
52.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.