Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Alexandru Marian Barbu

Locatie:

, Romania

WAT WE KUNNEN

Samen : we ondersteunen ziekenhuizen in Roemenië en zorgverleners in de frontlinie om het coronavirus te bestrijden, door hen de nodige apparatuur en apparatuur te leveren.

Individueel : wij zijn verantwoordelijk. We blijven in huis, we respecteren de quarantaine- en isolatieregels en we respecteren de hygiëneregels.

WAT JE GEEFT

Omdat ik de behoeften van het Roemeense medische systeem en de behoeften van ziekenhuizen in andere landen met # coronavirus kende, heb ik de volgende behoeften geïdentificeerd:

  • Beschermende uitrusting voor eerstelijns medisch personeel: pakken, steriele handschoenen, maskers, bril, desinfectiemiddelen, enz.
  • Ventilatieapparaten: in de meeste ernstige gevallen is mechanische ventilatie vereist
  • Intubatiesondes
  • Zuurstofmaskers
  • Kits voor ECMO

WAAR KRIJG JE DONATIES

In infectieziektenziekenhuizen en spoedziekenhuizen in het land.

Bij het medisch personeel dat het meest wordt blootgesteld aan het virus en dat bij elke interactie met de patiënt de beschermende uitrusting moet vernieuwen.


Beschermende uitrusting voor eerstelijns medisch personeel: pakken, steriele handschoenen, maskers, bril, desinfectiemiddelen, enz.
€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.