Sport   

Aangemaakt door :

Gabriel Perez

Locatie:

Seoul, South Korea

Hey jij!


Je vraagt je misschien af "waarom zou iemand een marathon lopen in hun hotelkamer?" Nou, dit zijn vreemde tijden, dus waarom zou je geen vreemde dingen doen voor een goed doel? Het hele idee is dat ik mijn allereerste marathon afleg, dus let alsjeblieft niet zoveel op hoeveel tijd het me kost, want mijn kamer is slechts 35 vierkante meter groot met meubels rondom en eerlijk gezegd kan ik dit niet zeggen is de beste vorm waarin ik ben geweest!


Ik denk dat het voor iedereen op dit moment om veel redenen een moeilijke tijd is geweest en als je een fan bent van sporten zoals ik, denk er dan eens over na, Special Olympics Belgium organiseert jaarlijks vele evenementen voor hun atleten, maar ze moesten annuleer dit jaar het Nationaal Olympisch evenement in België en ik kan me niet voorstellen hoe verdrietig hun deelnemers moeten zijn.


Ik wil zoveel mogelijk fondsen werven om hen te helpen hun volgende sportevenement echt geweldig te maken.


Help alsjeblieft met alles, echt ALLES wat je kunt bijdragen, of het nu 5, 20 euro of meer is, zal een verschil maken.


Heel erg bedankt en wens me geluk.


Gabriel Perez

Mijn plan is om aanstaande zaterdag 6 juni een marathon te lopen in mijn hotelkamer, waar ik momenteel opgesloten zit in Seoul, Korea. Al het geld gaat naar Special Olympics Belgium. Ze doen geweldige sportevenementen om elk jaar mensen met mentale handicaps op te nemen en verminderen ook het stigma rond mentale handicaps.
€ 483 van € 500
96.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.