Noodhulp   

Aangemaakt door :

Prateel Singh

Locatie:

, India

India zit 21 dagen uit voorzorg te midden van de strijd tegen COVID-19. De zeer gewaardeerde afsluiting schaadt de mensen met middelen, maar deze afsluiting heeft ernstige neveneffecten voor de kwetsbare gemeenschappen en de dagelijkse lonen die niet over de vereiste documenten beschikken om gebruik te kunnen maken van de overheidsregeling. Ik waardeer een groot deel van uw bijdrage aan het PM CARE Fund, maar wil u er graag op wijzen dat het gebruik van dat fonds grotendeels beperkt is tot mensen die over juridische documenten beschikken, terwijl deze crowdfunding de mensen helpt die niet over juridische documenten beschikken.


Om terug te geven aan de samenleving hebben ik en mijn familie in mijn omgeving beloofd om sloppenwijken te voorzien in Muzaffarpur, Bihar. De stad met een dichte bevolking heeft veel mensen die aan het dagloon werken, voornamelijk riksjatrekkers en dagloonarbeiders die kleine klusjes doen . Gezien de toestand van de stad na een paar dagen afgesloten te hebben, hebben we besloten om deze mensen van voedsel te voorzien en hen zoveel mogelijk te helpen. Uw vriendelijke steun en kleine donatie kunnen een persoon helpen om goed gevoed te slapen.


Omdat we de complexiteit van lockdown en onze bandbreedte op dit moment begrijpen, beloven we dat we minstens 20 kg rijst en groenten per dag moeten leveren . Op dit moment, gezien de financiële en andere beperkingen, kunnen we ons alleen dagelijks naar twee plaatsen Kanhauli en Khadibhandar in Muzaffarpur duwen, maar uw overweldigende steun en vriendelijke donatie zullen ons helpen ons bereik te vergroten.


Uiteindelijk zal ik een online Google-blad publiceren met details over het gebruik van fondsen voor transparantie.

Authenticiteit / geloofwaardigheid:

1. We kunnen geen geld opnemen voor ons eigen voordeel.

a) Overboeking: Milaap stort direct het account van de betrokken persoon. We zullen de details van dergelijke mensen op deze campagnepagina plaatsen.

b) Goederenverdeling: als we bepaalde goederen kopen, zal Milaap het benodigde geld rechtstreeks overboeken naar de rekening van de handelaar.

2. We zullen de regering verzoeken de details van behoeftige mensen te verstrekken. Er wordt anders hulp gezocht van gerenommeerde organisaties / NGO's. Onze vrijgestelde vrijwilligers op de grond zullen hierbij helpen.

_______________

~ Neem deel aan het initiatief door ons te helpen, hen te helpen. Hoeveel je ook bijdraagt, elk klein beetje helpt! Het belangrijkste is dat het een groot verschil zal maken in het leven van degenen die onze steun nodig hebben. ~

_______

 


#coronavirus #timetogiveback


India zit 21 dagen uit voorzorg te midden van de strijd tegen COVID-19. De zeer gewaardeerde afsluiting schaadt de mensen met middelen, maar deze afsluiting heeft ernstige neveneffecten voor de kwetsbare gemeenschappen en de dagelijkse lonen die niet over de vereiste documenten beschikken om gebruik te kunnen maken van de overheidsregeling.
€ 0 van € 999.979
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.