Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

David De Angelis

Locatie:

Tegernsee, Germany

IN HET DUITS :)


3 van mijn vrienden en ik besloten in juli deel te nemen aan de Tegernseer Triathlon! We willen graag een voor de hand liggende basis ondersteunen.

Een jaar geleden pleegde mijn oom zelfmoord en zijn dood verraste ons en sloeg hem hard. AGUS (familie van zelfmoord) is een stichting die ons in het begin heeft geholpen. Het helpt familieleden om te gaan met de stigmatisering en taboe van zelfmoorden in onze samenleving. Dit is een zeer moeilijke en vaak levenslange taak. Het helpt om het trauma van zo'n tragische gebeurtenis het hoofd te bieden en probeert verdere zelfmoorden te voorkomen door middel van onderwijs, luisteren, kijken en openheid.

Het werk en de vele geschreven publicaties van de Stichting AGUS hebben me enorm geholpen om dit pijnlijke onderwerp te kunnen behandelen en erover te kunnen praten. Onze familie heeft hen veel geholpen om zich te verzoenen met deze pijnlijke gebeurtenis.

Daarom is de missie van AGUS zo ongelooflijk belangrijk!

Elke gift, groot of klein, wordt zeer op prijs gesteld!

Hartelijk dank van ons!

Veel liefde,

David, Jonas, Joseph, Ben


AGUS online info: https://www.agus-selbsthilfe.de
IN HET ENGELS :)


3 van mijn vrienden en ik hebben besloten om de Tegernseer Triathlon in juli te vieren!

We hebben besloten om het bewustzijn te verhogen en fondsen te werven voor het werk van een stichting die ons nauw aan het hart ligt.

Slechts enkelen weten dit, ik heb er niet echt over gesproken , maar vorig jaar nam mijn oom zijn eigen leven. Het is nog steeds onbegrijpelijk voor ons ....

AGUS ('verwanten van zelfmoord') is een Duitse stichting die mijn familie in het begin heeft geholpen. AGUS ondersteunt familieleden van zelfmoorden die zich bezighouden met de stigmatisering en het taboe rond zelfmoord in onze samenleving, wat een moeilijke en vaak levenslange taak is. Het helpt om het trauma van zo'n tragische gebeurtenis aan te pakken en probeert te voorkomen dat het gebeurt.

AGUS hebben gevonden en hun publicaties hebben gelezen, heeft me geholpen om weg te komen van dit pijnlijke onderwerp en er openlijk over te praten. Het hielp ook mijn familie stappen te ondernemen om zich met deze tragedie te verzoenen. Het werk van AGUS is zo belangrijk, ik voel me erg gelukkig om mijn familie en vrienden te hebben.

Alle ondersteuning, dus bezoek de site en doneer!

Voor iedereen die geen euro heeft ... (mijn Britse vrienden J) zou ik u willen verwijzen naar de Scottish Association for Mental Health (SAMH). SAMH neemt barrières weg en biedt ondersteuning aan mensen die geestelijk ongezond zijn.

(SAMH fondsenwerving: https://wonderful.org/fundraiser/triathloninsupportofsamhandagus-8d193995)


Bedankt allemaal!

Veel liefde,

David, Joseph, Ben en JonasAGUS online info: https://www.agus-selbsthilfe.de


We 4 nemen deel aan de Tegernsee Triathlon en ondersteunen een nabijgelegen stichting. Meer informatie over de triatlon en de stichting is te vinden in het Engels en Duits onder INFORMATIE :)
€ 410
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.