Maatschappij   

Aangemaakt door :

FLIFLY

Locatie:

, Cambodia

FLIFLY

FLIFLY werkt samen met universiteiten, bedrijven, internationale en lokale NGO's om kredietverenigingen, duurzame landbouwgemeenschappen te versterken en beroepsopleidingsvaardigheden uit te voeren als effectieve instrumenten voor sociaal-economische ontwikkeling van boeren in Cambodja.

SafeValue moet [eigenschap] = bindend gebruiken:

(zie http://g.co/ng/security#xss)

Uitrol ToT over het bouwen aan een beter leven (Leren, leven, leiden en groeien in de gemeenschap) werd uitgevoerd door FLIFLY op 20-22 februari 2017 in Sunway Phnom Penh hotel in Cambodja. Meer informatie over FLIFLY vindt u op de website: http://www.flifly.org.kh/


Farmer's Life Improvement and Future Light Youth Organisation (FLIFLY) werkt samen met universiteiten, bedrijven, internationale en lokale NGO's om kredietverenigingen, duurzame landbouwgemeenschappen te versterken en beroepsopleidingsvaardigheden uit te voeren als effectieve instrumenten voor sociaal-economische ontwikkeling van boeren in Cambodja .

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.