Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

ASOCIATIA NOI DESTINE

Locatie:

Dridu, Romania

Lieve vrienden,


Toen we besloten om de NEW DESTINY Association op te richten, wisten we dat we betrokken zouden raken in moeilijke levenssituaties in de wereld van kansarme kinderen. Dat de dorpswereld ongelooflijke drama's kan verbergen van kinderen die worden blootgesteld aan een hoog risico op armoede, discriminatie en allerlei soorten misbruik. En dat deze ‘nieuwe bestemmingen’ na verloop van tijd met veel moeite worden opgebouwd met een toegewijd team, dat ermee instemt het persoonlijke welzijn op de achtergrond te laten, met mensen met een ziel die van hun weinige willen geven aan de goede doelen die we proberen te doen. laten we ze aan het licht brengen en samen met liefde en geduld genezen.

Laatst ontmoette ik Florinel. Zijn leraar - een heel zachtaardige man, wijs en gehecht aan zijn beroep en kinderen - leidde ons naar een jongen die hulp nodig had.

Ik bezocht hem en bracht hem een pakje eten, kleding en speelgoed. We werden begroet door een wonder van een kind van pas 7 jaar oud, een kleine jongen met mooie ogen en glimlachen die ons nieuwsgierig aankeek van achter de kleine bril, met ietwat zware bewegingen, maar met een knuffel die zo warm was dat het in eerste instantie ons hart deed smelten. moment. Zijn verhaal is moeilijk te verteren, zelfs voor mensen met meer ervaring in het leven. Te vroeg geboren, met spierdystrofie, verliet zijn moeder hem. Toen hij vier jaar oud was, stierf zijn vader langs de kant van de weg, aangereden door een mysterieuze auto, de dader raakte hem, liet hem daar achter en werd weggevoerd. (Hoe slaagt hij erin 's nachts in slaap te vallen?) Auteur onbekend. Florinel was vier jaar oud. Oma vertelde ons dat ze daarna zes maanden helemaal niet praatte, en toen werd de diagnose epilepsie gesteld. De vrouw voedt hem zo goed mogelijk op, omdat ze zelf medische problemen heeft die verband houden met de leeftijd. Met grote moeilijkheden en ongelooflijke inspanningen slaagde hij erin hem naar de doktoren in Boekarest te brengen (een bijzondere inspanning omdat hij geen transportmiddel heeft en 50 km van de stad woont), naar herstelcentra en hem te betalen zoals een logopedist dat kon. . Het kind heeft zichtbare vorderingen gemaakt.

Toen begon de pandemie. Stop met zitten.

De leraar organiseerde verschillende evenementen met de kinderen, bachet-wedstrijden, volleybalwedstrijden ... en zamelde veel geld in om hem te helpen de medicamenteuze behandeling voort te zetten, want zelfs dat is niet helemaal gratis. Het kind herstelt in een vriendelijke omgeving, met de liefde van zijn grootmoeder, leraar en kinderen in zijn klas, boekt vooruitgang, wordt geliefd en ondersteund door zijn collega's, omdat hij erg vriendelijk is en er alles aan doet om alle soorten uitdagingen aan te gaan.

Florinel moet de sessies lichamelijk herstel en logopedie hervatten. Dit betekent een minimale maandelijkse uitgave van 800 lei. Hij heeft ook elke dag medicijnen nodig, ander geld.

We proberen hem ook te helpen en we vragen je oprecht om een beetje bij te dragen aan elk van degenen die resoneren met de passies van dit kind. Help ons een nieuw lot voor Florinel op te bouwen, het is te vroeg om haar vleugels te breken! Een beetje betekent soms veel <3

Dank je wel uit de grond van mijn hart!

NEW DESTINES Association

CIF 42266114

IBAN: RO20BRDE230SV45516022300

7 Abanosului Street, Dridu, Ialomita

www.noidestine.ro


Hij is 7 jaar oud en is een wees. Te vroeg geboren met spierdystrofie. Mijn moeder heeft hem verlaten. Mijn vader stierf 3 jaar geleden door een ongeluk. Zijn grootmoeder voedt hem op in het land. Op 4-jarige leeftijd krijgt hij ook de diagnose epilepsie. Hij heeft medicijnen, fysiotherapie en een logopedist nodig, maar hij is een arm kind. Hij wil gewoon leren en spelen. Samen slagen we!
€ 162 van € 1.000
16.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.