Noodhulp   

Aangemaakt door :

The Dolati Family Foundation

Locatie:

Istanbul, Turkey

Wij zijn een familie- en privéstichting die van de wereld van vandaag een betere plek wil maken om te leven. Onze stichting is actief sinds 2014. De belangrijkste doelen van onze stichting zijn het verbeteren van de gezondheid, het verminderen van armoede en het opleiden van kinderen. Het budget van de stichting wordt verzorgd door de familie Dolati. Met de lancering van het Corona-virus hebben we besloten om families met de ziekte te ondersteunen. Voor dit doel hebben we geprobeerd de noodzakelijke items te voorzien voor het leven en de voeding van deze groep mensen. We zijn begonnen met een budget van tweehonderdduizend dollar en daarna het aantal patiënten met deze ziekte verhoogd naar 650.000 dollar. Helaas hebben we met de toename van het aantal patiënten een begrotingstekort. De vraag naar hulp is echter veel hoger dan onze begroting van vandaag. We hebben uw deelname nodig om meer patiënten en hun families te helpen.


*


We hebben een levensonderhoudspakket voorzien voor patiënten en hun families, dat is inbegrepen in het basisvoedselpakket. We hebben ook financiële steun verleend aan gezinnen die moeite hadden om hun huur te betalen. Houd er rekening mee dat er meer dan drie miljoen mensen in de wereld zijn, en in sommige landen kunnen regeringen helaas niet helpen.


We hebben een budget van $ 5.500 nodig, maar alleen voor acht gezinnen die onmiddellijke hulp nodig hebben.


*


Het jaarlijkse budget van de stichting is $ 400.000, verstrekt door de familie Dolati, maar naarmate de ziekte zich verspreidde, moesten we het budget verhogen tot $ 650.000. Helaas hadden we om de een of andere reden problemen om door te gaan.


*


We vragen u ons hierbij te helpen. Bezoek onze website voor meer informatie.


Met dank voor uw aandacht.


Twee maanden geleden hebben we besloten om naar verschillende landen te gaan om de families van deze ziekte te helpen. Helaas kregen we na veel hulp te maken met een begrotingstekort en hebben we geen antwoord op de vele verzoeken van verschillende segmenten van de mensen ...
€ 0 van € 5.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.