Maatschappij   

Aangemaakt door :

Adriaan Petersen

Locatie:

Kaabong, Uganda

Hallo, Mijn naam is Adriaan Petersen. Ik ga in december naar Oeganda om daar samen met een team medische hulp te bieden aan de bevolkingen. Deze reis gaan we naar Kaabong, hier is medische hulp hard nodig. Wilt u me helpen? voor dit werk hebben we 5000 euro nodig. Hiermee kunnen we zo'n 3500 mensen behandelen. Bedankt

Hoi ik ben Adriaan Petersen en ik ben 20 jaar. In december 2019 ga ik mee naar Oeganda met de stichting Care with a mission om vrijwilligerswerk te verrichten , dit werk bestaat uit 'Medical Outreaches'. Hierbij gaat een groep lokale artsen en verpleegkundigen, samen met vrijwilligers uit Nederland naar plaatsen waar geen medische zorg voor handen is. Als team wordt dan gratis medische zorg, medicatie en aandacht aan de armste delen van de bevolking gegeven. Deze reis zullen we gaan naar de Iki tribe in Kaabong, dit is een stam die ver van de bewoonde wereld vandaan wonen en geen goede zorg kennen. Omdat er hier een gebrek is aan gezondheidscentra's is de situatie erg slecht. Door hier jaarlijks terug te komen hopen we zo een gehele stam te helpen op het gebied van gezondheid. Om de medicatie en de dokters te betalen hebben we geld nodig. Ik heb het doel om 5000 euro in te zamelen. Hiermee kunnen we 6 outreaches bekostigen in Oeganda. Per outreach helpen we circa 500 mensen. 

Ik zou het erg waarderen als u me wit sponsoren om dit werk te kunnen verrichten. En voor de duidelijkheid. Elke euro word gespendeerd aan de medical outreaches. 

Bedankt voor uw tijd,

Met vriendelijke groet,

Adriaan Petersen

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.