Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Ruud Speijer

Locatie:

Utrecht, Nederland

Ik ga 110 km lopen voor een nieuw bos. Wil jij mij helpen? Sponsoren gezocht! Sponsor mij & plant een boom Het doel: 110 km lopen. Hiermee wil ik per km €10 op halen Met €1100 kunnen we 176 bomen planten.! Ik ga een mooi stukje lopen. Doe jij mee? Grote kans dat ik je nodig heb….

Ik ga 110 km lopen voor een nieuw bos. Wil jij mij helpen?


Sponsoren gezocht! Sponsor mij & plant een boom


Het doel: 110 km lopen. Hiermee wil ik per km €10 op halen Met €1100 kunnen we 176 bomen planten.!

Ik ga een mooi stukje lopen. Doe jij mee? Grote kans dat ik je nodig heb…

.

Campagne

Op 20 Maart 2020 doe ik mee met de Long Distance Walk van Klarenbeek. Op deze dag loop ik een mooie tocht van 110 km binnen 24 uur en daarmee wil ik graag geld inzamelen. Dit geld zal gebruikt worden om zoveel mogelijk bomen te planten. Waarom bomen vraag je? De noodzaak om bomen te behouden en deze in grote getalen aan te planten is heel erg nodig. Iedereen profiteert van meer bomen op de aarde. En hopelijk zal het ook (nog) meer awareness creëren om ons te blijven inzetten voor bosbehoud. We kunnen de natuur namelijk maar één keer echt goed verpesten.


Trees For All

In samenwerking met de Stichting Trees For All is deze campagne opgezet. Waarom deze partij?

Trees For All is een CBF (centraal bureau fondswerving) gecertificeerde stichting zonder winstoogmerk. Het CBF toetst de stichting of ze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. In mijn optiek betekent dit transparantie en vertrouwen. Iets wat ik zoek in samenwerkingspartners. Ook is Trees For All de enige CBF gecertificeerde stichting van Nederland die het mogelijk maakt om CO2 compensatie mogelijk te maken via duurzame bosprojecten.


Wie ben ik?

Mijn naam is Ruud Speijer en ik heb een fascinatie. Namelijk om eens te kijken of ik 110 km kan marsen binnen 24 uur. Naast mijn baan als Sales en PPA-manager bij Windunie, waarbij ik mij dagelijks bezighoud met de energietransitie vind ik het gaaf om actief bezig te zijn. Ik heb altijd al eens een inzamelingsactie op willen zetten om geld te kunnen doneren aan een goed doel. En na het vertrouwen dat ik heb gekregen door met Trees for All gesproken te hebben gaat het ook gebeuren.


De tocht

op 20 maart 2020 om 15:30 uur start ik, samen met een aantal andere gekkies, in Klarenbeek. We lopen eerst een tocht van 30 km en moeten om 22:00 uur weer in Klarenbeek zijn. Hier nuttigen we even een warme maaltijd en sluiten dan aan bij de Kennedymars lopers. Deze starten om 22:00 uur. De eerste 2 lussen van 20 km worden gelopen over verharde wegen. En de laatste twee lussen van 20 km zijn grotendeels onverhard.


Lang verhaal kort

Ik heb gewoon pegels nodig. Ik kan het niet mooier maken. Maar vele handen maken licht werk (al zijn bomen toch aardig zwaar). Elke euro is van harte welkom en zal goed besteed worden. Uiteraard gaat elke cent naar Stichting Trees For All waar de dames en heren van deze organisatie hier goede dingen mee kunnen doen. Dus wat zeg je ervan? Doe je mee?  Meelopers zijn uiteraard ook welkom.

Ik maak mij geen illusie, maar samen kunnen we toch echt wel wat voor elkaar krijgen. Zolang wij maar willen.

€ 0 van € 1.100
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.