Maatschappij   

Aangemaakt door :

Vakantie Bredene

Locatie:

Bredene, België

Iedereen heeft recht op vakantie. Ook de mensen die het zich financieel niet kunnen veroorloven. Daarom lanceert VakantieBredene.be het ‘IedereenVakantie’ initiatief. Met dit initiatief willen wij financiële middelen verzamelen zodat iedereen bij ons op vakantie kan.

Hoe werkt het?

  1. Mensen die graag een vakantie willen doorbrengen in ons appartement maar de financiën het niet toelaten kunnen ons een e-mail sturen met hun verzoek.
  2. Wij behandelen elke aanvraag individueel en persoonlijk en op basis van een vragenlijst kunnen wij dan een bepaalde korting of zelfs een gratis verblijf aanbieden.
  3. Indien jullie akkoord gaan dan wordt de boeking gemaakt aan de afgesproken voorwaarden.

Hoe betalen we dit?

Uiteraard hebben wij ook kosten aan dit initiatief gaande van inkomstenverlies, verbruikskosten (water, gas , elektriciteit), poetskosten, … Deze kosten worden gedekt op de volgende manieren:

  1. Donaties: Jullie kunnen ons helpen om anderen te helpen door een bedrag naar keuze te doneren want elke euro helpt! Doneren kan op de volgende manieren:
  2. Donatie toevoegen aan je reservatie tijdens het boekingsproces
  3. Bedrag doneren via de donatieknop
  4. Verkoop van items uit onze shop op www.vakantiebredene.be/iedereenvakantie
  5. Zelf financieren


€ 1

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.