Wens   

Aangemaakt door :

Katja Enders-Florschuetz

Locatie:

Einbeck, Deutschland

Hallo

Mijn naam is Katja en ik woon samen met mijn dochter.

Ik kwam er ongeveer 2 maanden geleden achter dat ik multiple sclerose had. Het is een vreselijke diagnose, maar nu weet ik eindelijk wat er aan de hand is!


Nu voor mijn verhaal


Ik was altijd dol op plezier, had een geweldige baan en genoot veel van het rijden.

Mijn verhaal van lijden begon in het voorjaar van 2020 (nou ja, waarschijnlijk veel eerder). Ik had hevige rugpijn en toen ik op een ochtend opstond, voelde ik mijn linkerbeen niet meer. In eerste instantie dacht ik: "Oh, het komt wel goed". Helaas, aangezien het niet beter werd en mijn been verlamd was, ben ik naar de dokter gegaan en heb ik uiteindelijk een operatie aan de lumbale wervelkolom ondergaan in het najaar van 2020. In die tijd werd het een hernia genoemd. Na de operatie werd het gewoon niet beter en ik had een lange odyssee achter me totdat ik eindelijk een MRI van de cervicale wervelkolom kreeg. Toen was er ineens MS in de kamer en kwam ik naar het ziekenhuis voor verdere verduidelijking. Nu is het veilig en helaas blijft mijn linkerbeen verlamd


Ik heb dringend een auto nodig met een automaat zodat ik weer van A naar B kan omdat we in een dorp wonen.


Help me alstublieft zodat ik weer een beetje gelukkiger kan zijn en de oorlog aan deze ziekte kan verklaren.


€ 0 van € 15.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.