Educatie   

Aangemaakt door :

Tuna Çandır

Locatie:

Stuttgart, Germany

Hé, mijn naam is Tuna Çandır en ik kom uit Turkije.


Ik droom er al van kinds af aan van om in Duitsland te studeren. In de afgelopen drie jaar heb ik geprobeerd me aan te melden voor een universiteit in Duitsland, maar het was buitengewoon moeilijk voor mij, omdat ik in de eerste plaats geen Europese student ben en ten tweede kost het veel voor het aanvraagproces.


Uiteindelijk slaagde ik in deze stap en werd ik toegelaten tot de universiteit genaamd Hochschule der Medien in Stuttgart, Duitsland.


Nu probeer ik beurzen te krijgen zodat ik mijn studie en kosten van levensonderhoud kan betalen, maar vanwege mijn nationaliteit is het zeer onwaarschijnlijk dat ik een studiebeurs krijg voordat mijn studie op bachelorniveau begint.


Ik ga Print Media Technologies studeren en wil mijn programmeervaardigheden gebruiken en in de toekomst duurzame innovaties creëren. Een van mijn dromen is ook om een student te helpen die het net als ik moeilijk heeft, zodra ik geld ga verdienen.


Naast school werk ik ook in NGO's voor internationaal jeugdwerk en jeugdparticipatie.


Ik ben zeer actief geweest in een Turks-Duitse jongerengroep en ik heb een project met mijn collega's waar we nu aan werken, dat "Samen tegen Discriminatie" heet.


Ik zou heel graag willen dat dit fonds mijn kosten voor het eerste semester betaalt. Omdat ik in de deelstaat Baden-Württemberg vanwege mijn nationaliteit 1500 euro moet betalen en dit geld zal me enorm helpen om aan mijn studie te beginnen.


Ik moet dit geld eind juli betalen.


Alvast bedankt om me te helpen en mijn verhaal te delen :)

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.