Noodhulp   

Aangemaakt door :

shyaka ESSA

Locatie:

America, Netherlands

Een christelijk gebed om hulp bij ziekte:


Mijn geliefde vader heeft een hartoperatie nodig!!


Lieve God, ik geloof dat je ziet hoe ik nu lijd met...


[ Een grote operatie om het hart te openen ] en dat je veel geeft om de pijn die ik daardoor doormaak.


Je hebt mijn lichaam zo ontworpen dat het gezond is, dus het doet je verdriet om ziekte te zien, die niet van jou komt, maar van het leven in een gevallen, gebroken wereld.


Mijn liefhebbende Vader, ik heb een wonder van u nodig om te genezen van deze ziekte, evenals om mijn toestand elke dag onder controle te houden dat ik ermee moet omgaan.


Genees alstublieft mijn lichaam en ziel in de ruimste zin van uw wil!


Ik weet dat je altijd mijn ziel zult genezen als ik om hulp bid, omdat mijn ziel voor altijd zal bestaan.


Hallo, mijn naam is Elsayed.


Ik behoor tot een heel eenvoudig klein gezin dat mij, mijn vader en mijn moeder omvat.


We geloven allemaal in goed doen voor anderen en mijn familie werkt hard om mij te helpen mijn doelen te bereiken, net als alle gezinnen uit de middenklasse.


Alles was in orde tot een paar dagen terug.


Op 9 januari om middernacht, rond 2 uur 's nachts, voelde mijn vader een hevige pijn in zijn borst, maar we dachten dat het misschien te wijten was aan een maagprobleem, dus gaven we hem daar wat gewone medicijnen voor en hij dacht dat het ook maagzuur was.


's Morgens voelde hij zich beter, maar 's middags plotseling voelde hij de pijn deze keer niet alleen op de borst maar ook in zijn linkerhand en met veel grotere intensiteit.


Deze keer brachten we hem naar de dokter, een van de beroemde cardiologen van het British Heart Institute.


Hoewel het vanwege de populariteit van de dokter tegen de tijd dat ons nummer kwam, het al 23.00 uur was en de dokter ons vertelde dat het een stille hartaanval was en dat hij onmiddellijk in het ziekenhuis moest worden opgenomen en angiografie moest ondergaan.


We hebben hem opgenomen in een nabijgelegen stadsziekenhuis op de afdeling spoedeisende hulp.


Op de 19e ochtend nam de dokter hem mee voor angiografie, ervan uitgaande dat het een geval van normale angioplastiek is, waarbij ze een soort haak zullen toevoegen om de geblokkeerde slagader te vergroten. Maar de resultaten van de angiografie waren heel anders dan verwacht en het blijkt dat hij in een zeer ernstige toestand verkeert waarbij 2 van zijn belangrijkste slagaders geblokkeerd zijn. Hij staat onder toezicht op de IC. De enige oplossing voor dit probleem is een openhartoperatie die zal plaatsvinden zodra hij weinig gestabiliseerd is.


We hebben overleg gepleegd met andere hartchirurgen, maar ze stellen allemaal een openhart-/bypassoperatie voor, die in het algemeen £ 16.000 - £ 22.000 kost in Londen.


En afgezien daarvan, aangezien hij op de IC ligt en behandelingen na de operatie ook enorme bedragen kosten, wat buiten onze mogelijkheden ligt, omdat ik tot een gezin uit de lagere middenklasse behoor, mijn moeder een leraar is op een privéschool, mijn vader ook een privémedewerker is en ik heb onlangs mijn eindexamens van onder afstuderen afgelegd en ben momenteel niet aan mijn fulltime baan begonnen.


Ik heb sinds 2019 ook een studielening die ik heb genomen om de mijne af te ronden tijdens mijn afstuderen, wat moet worden terugbetaald. We hebben al veel geld uitgegeven en het lijkt alsof we veel geld missen dat essentieel is voor zijn verdere behandeling.


€ 13.000 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.