Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Hyperloop Package Deliver Supplier

Locatie:

, Deutschland

Hallo lieve medemensen,


de wereld verandert drastisch en daarmee de technologieën, mensen zoeken elke dag naar ideeën om dingen te vervangen die het milieu vervuilen.


In ons geval hebben we de schenking nodig om vrachtwagenleveranciers te vervangen om zo veel mogelijk verkeer op snelwegen en landwegen te vermijden, en dus ook schadelijke emissies die het milieu schaden.


We willen graag ons eigen centrale magazijn opzetten en volledig weggaan van de gehele supply chains DHL, DPD, GLS, Hermes en co. We willen een volledig ecologische, milieuvriendelijke leverancier zijn, we willen ook overstappen op elektrische auto's en drones en zo onze klanten beleveren.


Pakketten worden met de metro naar ons centrale magazijn vervoerd. Van daaruit worden ze idealiter vervoerd naar de eindklant in elektrische voertuigen (die rijden op groene stroom) en drones.Voordelen:


  • Zeer lage bezorgkosten
  • Gratis retourneren
  • Leveringen komen dezelfde dag aan
  • minder verkeer van vrachtwagenchauffeurs
  • minder uitlaatgassen
  • Milieuvriendelijke bezorgservice via Hyperloop

en het gebruik van groene stroomPods aangedreven door magnetische motoren bewegen in de capsules. De capsules worden ondergronds door de buis geleid met een snelheid van 600 km / uur. De leidingen zijn begraven aan de rand van wegen en spoorlijnen. Ons doel is om Hyperloop alleen te testen met 100 kilometer testbaan om fouten te voorkomen, en daarom willen we ons concept verder uitbreiden en heel Duitsland ermee netwerken.De goederen bereiken het centrale magazijn niet meer per vrachtwagen op straat zoals voorheen, maar vinden hun weg ondergronds.
Procedure:


Hier gaan we uit van Amazon, aangezien dit het meest gebruikte en grootste online handlingsplatform ter wereld is1. De buizen zijn verbonden met elk Amazon-magazijn in Duitsland, wanneer een bestelling bij Amazon binnenkomt, wordt het pakket in een capsule gedaan, wordt het hoofdkantoor betreden waar de eindklant het dichtst mogelijk woont, met een bevestiging dat de capsule zijn reis begint tot het centrum dat werd ingevoerd.


2. De capsule komt binnen enkele minuten aan in het centrale magazijn dankzij zijn hoge snelheid, het pakket wordt geladen in een bestelwagen op groene stroom of gevlogen met een drone en dezelfde dag bij de eindklant afgeleverd.


3. De capsule gaat met een druk op de knop terug naar het Amazon-magazijn. Voor retourzendingen wordt het pakket gratis door de klant opgehaald en met de capsule teruggestuurd naar het respectievelijke centrale magazijn van Amazon.Ik hoop dat ik je een goed inzicht heb kunnen geven in mijn visie, het is voor mij heel belangrijk om een verschil te maken in de wereld en een betere plek voor mensen te creëren en een betere wereld voor de volgende generatie mogelijk te maken. Helaas heb ik niet het startkapitaal om het waar te maken, of het nu een kleine donatie is voor dit project, elke donatie heeft een groot hefboomeffect.
€ 0 van € 900.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.