Huttendorp heeft hulp nodig! Jouw hulp...
Huttendorp heeft hulp nodig! Jouw hulp...
Steun de familie Bofkont
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€175.00 4.61%
van €3,800.00
gesloten

Deel pagina via:

Wat is Huttendorp Stedebroec?
Ieder jaar weer, in de laatste week van de zomervakantie, organiseert onze stichting een week vol plezier en vermaak voor de kinderen uit de regio. Een week waarin ruim 500 kinderen ouderwets gezellig met elkaar kunnen ravotten, hutten kunnen bouwen en ongeremd kunnen spelen tot ze niet meer kunnen. Kortom, we organiseren met een team van enthousiaste vrijwilligers de leukste week van het jaar. Een week waar heel veel mensen naar uit kijken...

Veiligheid voor alles
Het komt regelmatig voor dat we tijdens de Huttendorp-week getroffen worden door slecht weer, zoals regenbuien en onweer bijvoorbeeld. Het is dan noodzaak dat we voor alle kinderen op korte termijn onderdak regelen. De oudere kinderen kunnen in diverse gebouwen in de buurt terecht, de jongere kinderen schuilen vaak in de tent.

Huidige tent aan vervanging toe
Nu is het zo dat de huidige tent aan vervanging toe is. Hij gaat al wat jaren mee, maar dit jaar is er toch echt een nieuwe nodig. Voor het gebruik is een goede, degelijke en vrij grote tent nodig.  Dit soort tenten zijn prijzig en helaas hebben wij zelf niet het geld voor een nieuwe. Vooral nu dit jaar onze grootste sponsor - de Rabobank - zich heeft teruggetrokken, zitten we financieel nogal krap bij kas.

Samen lukt alles!
Zonder jouw hulp is het niet mogelijk om een nieuwe tent aan te schaffen. 

Wil jij ons helpen met een donatie?
Alle beetjes helpen. Zelfs de leverancier van de tent is bereid om een bijdrage te doen. Maar daarmee zijn we er nog niet. Alleen samen met jouw hulp gaat het lukken om een nieuwe tent te financieren.... Namens alle vrijwilligers en kinderen alvast bedankt voor je donatie!

Je bent een held!