Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Protection4Kids

Locatie:

, Greece

HUMANITAIRE MISSIE ten behoeve van Afghaanse asielzoekers - OKTOBER 2021In slechts een paar weken tijd hebben we allemaal gezien hoe de Taliban het overnam in Kabul. Zodra we de afbeeldingen en video's zagen die we kregen van onze directe contacten uit Herat en Kabul, dachten we bij Protection4kids meteen aan al die Afghaanse asielzoekers die we ontmoetten tijdens onze humanitaire missies die we deden in de Balkanroute. We dachten meteen aan Raisi, die Afghanistan ontvluchtte met zijn twee kinderen en zijn vrouw, drie maanden zwanger. We dachten aan hem, zijn familie en vele andere Afghaanse mensen die we hebben geholpen en gekend.


Een van de staten van de Balkanroute die we het meest hebben gesteund, is altijd Griekenland geweest. In 2021 kwam volgens IOM 48,88% van de asielzoekers die in Griekenland aankwamen uit Afghanistan, 19,37% uit Syrië, 9,66% uit Irak, 9,00% uit Congo. Toch kwamen volgens IOM in 2021 mensen in Griekenland aan, zagen 40% van de kinderen, 25% van de vrouwen en 35% van de mannen.


Na talloze humanitaire missies in Griekenland (Corinth, Eleonas, Andravida, Ritsona, Lavrio en Capo Sunio) hebben we bij Protection4kids besloten om weer te vertrekken en drie Afghaanse vluchtelingenkampen te gaan ondersteunen.


Protection4kids vertrekt in oktober om medische, psychologische en juridische ondersteuning te bieden en om recreatieve activiteiten voor kinderen te organiseren in de Afghaanse vluchtelingenkampen in Lavrio en twee andere vluchtelingenkampen in het centrum en de buitenwijken van Lavrio. We willen specificeren dat we met deze missie bij Protection4kids niets anders doen dan een realiteit helpen die we al lang ondersteunden en kennen, de humanitaire missie is GEEN missieplek, maar past in een programma dat we hebben gefinancierd en doorgaan te ondersteunen in de tijd.


Wanneer we humanitaire missies uitvoeren, voeren we altijd juridische onderzoeken uit die de levensomstandigheden van asielzoekers die we ondersteunen onder de aandacht brengen. Op de volgende link vindt u het laatste rapport dat we hebben uitgevoerd en gepubliceerd op TPI over: https://www.tpi.it/esteri/conditions-unsustainable-campi-profughi-grecia-20201119700845/# .


We hebben contact met de coördinatoren van het Afghaanse vluchtelingenkamp in Lavrio en de andere twee kampen in het centrum en de buitenwijken van Lavrio. De verzoeken die bij ons binnenkomen zijn vergelijkbaar met die van eerdere missies: luiers, melkpoeder, tampons, pasta voor kinderen, houdbare voeding, absorberende middelen.


TOTAAL BUDGET VOOR DE MISSIE: 30.000Op een moment als deze vragen we je om:

1- Meld u aan om met ons mee te gaan als u gekwalificeerd bent, om uw steun te verlenen en om uit de eerste hand te zien hoe we werken.

2-Help ons om de kosten van onze humanitaire missie te ondersteunen.


De kosten van de missie van Protection4kids zorgen voor de aankoop van basisgoederen die we hebben

is aangevraagd, het transport van de Bilico waarmee we de goederen zullen leveren die we zullen

verzamelen in ons hoofdkantoor van Protection4kids (data verzameld in communicatie).


Waarom Protection4kids ondersteunen in plaats van andere projecten:


  1. Concreet: we beginnen de geselecteerde vluchtelingenkampen te ondersteunen, we ondersteunen niet
  2. projecten van derden, maar programma's die we in de loop der jaren hebben opgebouwd.
  3. Transparantie: tijdens onze humanitaire missies geven we de kans aan mensen die:
  4. steun ons om te zien hoe we werken via live (live) op de pagina's van onze sociale netwerken, en voor degenen die geen sociale profielen hebben, sturen we persoonlijk foto's en video's van onze activiteiten.
  5. Inclusie: we geven gekwalificeerde mensen de kans om te solliciteren en bij ons weg te gaan om uit de eerste hand te zien hoe we werken.
  6. Continuïteit: wij bij Protection4kids die deze missie organiseren, doen niets anders dan het werk van voorgaande jaren voortzetten, het Afghaanse kamp ondersteunen en de andere kampen in Lavrio waar we al tal van humanitaire missies hebben uitgevoerd.Het team van Protection4kids gaat in Loco naar de missie


Andrea Baggio, CEO van REPUTATIONUP EUROPE en oprichter van PROTECTION4KIDS

Van een jonge informaticus tot een seriële en wereldwijde ondernemer in de digitale wereld. CEO van REPUTATIONUP EUROPE, geboren om bedrijven, professionals en publieke figuren te helpen een reputatiecrisis het hoofd te bieden die hen onherstelbare schade zou kunnen toebrengen.

"Ik denk graag dat we zuurstof teruggeven aan bedrijven en individuen, die in veel gevallen van aanvallen niet meer kunnen ademen, werken, socialiseren."

Wij zijn een multinationaal bedrijf dat enkele van de grootste online reputatie-experts samenbrengt. We zijn fysiek aanwezig in de 14 landen tussen Europa, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten. We zijn over de hele wereld actief en kunnen tastbare resultaten garanderen.


Annachiara Sarto, directeur van Protection4kids

Annachiara Sarto is oprichter van WE ACT, Women Empowerment Against Children & Human Trafficking, en directeur van Protection4kids.

Ze slaagde erin om haar klassieke studie om te zetten in een studie gespecialiseerd in het thema Internationaal Recht aan De Haagse Hogeschool gericht op grensoverschrijdende misdaad en mensenrechten.

Annachiara heeft altijd grote belangstelling getoond voor mensenhandel en voor de wettelijke bescherming van de rechten van kinderen die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Haar carrière is doordrenkt met ervaringen op humanitair gebied en juridische stages bij NGO's die geïnteresseerd zijn in ontwikkeling

bijstandsprogramma's voor vrouwen en meisjes die het slachtoffer zijn van mensenhandel en gendergerelateerd geweld. Ze begon te werken bij Prevent Human Trafficking in Washington DC (november 2018), bij de CHHORI Daughter Organization in Nepal (augustus 2019), Department of Peacekeeping Operations, Secretariaat van de Verenigde Naties in New York, (2021).


Edgar Melo e Costa, vice-president van Global Operations of Protection4kids

Edgar Costa is een Portugese zakenman, ondernemer en investeerder gevestigd in de Verenigde Staten. Edgar Costa is de eigenaar, oprichter en CEO van EMC Acquisitions en EMC Holdings. Edgar Costa treedt momenteel op als mentor voor verschillende startende non-profitorganisaties zoals Protection4kids. Edgar's levenservaringen worden niet alleen vervuld door zaken, maar hebben hem geïnspireerd om andere mensen te helpen hun eigen kracht en veerkracht te vinden met de lancering van EMC Foundation.

"De grootste erfenis die we allemaal kunnen doorgeven, is om kinderen over de hele wereld karakter en geloof te geven en nooit te vergeten dat volwassenen oorlogen kunnen maken, maar kinderen die geschiedenis zullen schrijven ook"


Alessia Masin, projectmanager

Afgestudeerd in Politicologie, Internationale Betrekkingen en Mensenrechten aan de Universiteit van Padua, houdt Alessia zich bezig met de operationele en logistieke organisatie van missies, het management van vrijwilligers en het boekhoudkundige en administratieve gebied van de Stichting. Alessia zorgt voor de planning van Protection4kids, dankzij de verworven expertise op het gebied van mensenrechten, hun respect en de uitvoering ervan.LINK KRANT ARTIKELEN over onze vorige missies :

https://larepubblica-news.it/24ore-notizie/9885/protection4kids-rientra-dallultima-missione- umanitaria-in-grecia/

https://www.fanpage.it/esteri/il-lungo-viaggio-di-olisa-tra-i-migranti-invisibili-di-atene-vorrei-solo-essere-un-uomo-felice/

https://www.tpi.it/esteri/condizioni-insostenibili-campi-profughi-grecia-20201119700845/

https://tribunatreviso.gelocal.it/treviso/cronaca/2021/02/19/news/bosnia-aiuti-umanitari-riconoscimento-onu-alla-ong-castellana-1.39929553

https://oggitreviso.it/volontari-di-protection4kids-da-oggi-grecia-aiutare-profughi-241115

https://www.trevisotoday.it/blog/missione-umanitaria-bosnia-ong-castelfranco-22-febbraio- 2021.html?fbclid=IwAR3KMcoaJklyhdGulmhZcDtOQ_xJuPvQwJrmfZfl1pp5aVsBnDsOAH25QWo

https://primatreviso.it/cronaca/le-foto-della-missione-umanitaria-in-bosnia-erzegovina-dellong-castellana-protection4kids/?fbclid=IwAR0HiCqi_2yW92b2sLZmJdFgAKHU7V6fciOD1nImXLMKhFVqPl6Muf- 2

https://www.ruetir.com/2021/02/01/protection4kids-in-bosnia-to-deal-with-the-refugee- emergency/

€ 0 van € 30.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.