Dieren   

Aangemaakt door :

Team Dierenhulp Westland e.o.

Locatie:

Naaldwijk, Nederland

Zwerfkatje Pleuntje werd gemeld bij Team Dierenhulp Westland met een gebroken achterpootje. Ondanks dat er geen eigenaar is gevonden heeft asiel 't Julialaantje in Rijswijk haar laten opereren. Dit is een grote aanslag op hun budget. We willen die goede zorg van het asiel graag ondersteunen met een donatie!

Hulp voor katje Pleuntje


Dit mooie jonge dametje werd door mensen in Naaldwijk gevonden en bij ons team, Stichting Team Dierenhulp Westland e.o., aangemeld. Niemand kende haar. Iemand van ons team is daarom langs gegaan om te kijken of ze gechipt en goed geregistreerd was, om de eigenaar te achterhalen. Helaas had ze geen chip...


Wat wel meteen opviel was dat ze niet goed liep, een beetje omviel en niet al haar pootjes gebruikte... Wat was er aan de hand?


Het dametje is naar asiel 't Julialaantje in Rijswijk gegaan en op de röntgenfoto bleek ze een lelijke breuk te hebben in haar achterpootje. Zowel het asiel als wij hadden direct een oproep gedaan om haar eigenaar te vinden, maar tot op heden geen reacties… Gelukkig wachtte het asiel niet verder af, want de gezondheid gaat voor, dus Pleuntje is inmiddels geopereerd door de specialist.


Voelt u hem al aankomen? 


De voorlopige rekening is nu € 600,- en dat is natuurlijk al behoorlijk wat geld voor een asiel. Want Pleuntje is niet het enige medische zorgenkind van hen. Regelmatig komen er gedumpte katten binnen in slechte conditie. 

Wij van Team Dierenhulp Westland zijn erg blij met de goede zorgen van het asiel.

Daarom dus deze vraag om hulp: hulp voor Pleuntje haar rekening. Wilt u het asiel helpen de dierenartsrekeningen te betalen, zodat ze ná deze lieverd ook al die andere onfortuinlijke dieren kunnen blijven helpen?


Kunt u zelf niets missen? Dan wordt het delen van onze roep om hulp zéér gewaardeerd!


Wij danken u alvast hartelijk - Pleuntje en haar redders & verzorgers!


https://www.asieljulialaantje.nl/

https://www.facebook.com/teamdierenactieswestland/

€ 600 van € 600
100% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.