Noodhulp   

Aangemaakt door :

Parcival Koopman

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Al enkele jaren helpen wij (Pako's Pompservice) bij wateroverlast in Nederland. Wij staan klaar in geval van wateroverlast zodat bij mensen thuis of bedrijven snel het water weggepompt kan worden en er gestart kan worden met schoonmaken en herstel.

Dit doen wij geheel gratis en om de pompen te kunnen laten draaien en ergens heen te kunnen rijden is er geld nodig. Momenteel wordt hier al het privéspaargeld in gestopt maar de bodem is langzaam bereikt.

Elke Euro is er 1 waarmee wij weer o.a. brandstof voor de pompen en auto's of eten en drinken voor onderweg kunnen halen. Ook vervanging van veel gebruikt materiaal kan voorkomen.

Wateroverlast kan iedereen overkomen en dan is het fijn als er zo snel mogelijk hulp is. Vaak hebben hulpdiensten het druk tijdens hevige neerslag en zullen ondergelopen kelders, garages, laaddocks, niet altijd snel leeggepompt kunnen worden.


Wij kunnen niet op alle plaatsen tegelijk zijn maar helpen waar wij kunnen.


Als wij 1000 donaties van 5,- Euro krijgen zitten wij al aan een mooi bedrag zodat wij komende maanden weer veel hulp kunnen bieden.

€ 45 van € 5.000
0.9% gefinancierd
13 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.