Wens   

Aangemaakt door :

Stichting PKS Kids Nederland

Locatie:

Bennekom, Nederland

Wij zijn stichting PKS Kids Nederland, een stichting voor het zeldzame Pallister Killian syndroom (Tetrasomie 12p). Het syndroom komt heel weinig voor, zo kennen we in Nederland zo'n 20 kinderen. Wereldwijd zijn ongeveer 500 diagnoses gesteld. PKS kinderen zijn in meer of mindere mate meervoudig gehandicapt en hebben een specifiek uiterlijk.

Wat de kinderen heerlijk vinden, is huifbedrijden. Je komt dan op een mat met warme dekens op twee paardenruggen te liggen. Zo schommel je heen en weer terwijl je een paar rondjes rijdt. Je ziet de kinderen eerst best wild worden maar niet veel later geven ze zich helemaal over aan het ritme van de paarden. Prachtig om te zien.

Wij zouden graag met de stichting gaan huifbedrijden met de PKS kinderen en daarnaast willen we een ontmoeting met de gezinnen organiseren. Omdat de locatie bij Manege zonder drempels zich er prima voor leent, kunnen we dit op dezelfde dag doen. Een lunch kunnen we daar ter plaatse bereiden. Ondertussen gaan de kinderen een voor een huifbedrijden. De ouders en broers/zussen gaan heel wat afkletsen, adviezen geven, ervaringen uitwisselen. Onbetaalbaar zijn deze ontmoetingen. En als de dag voorbij is zouden we deze graag afsluiten met een diner bij een fijn restaurant.

Helpt u ons deze fijne dag mogelijk te maken voor de Nederlandse PKS gezinnen?

€ 0 van € 1.500
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.