Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

veluwse wens ambulance

Locatie:

Netherlands, Netherlands

‘Een gezond mens heeft 1000 wensen, iemand die ernstig ziek is vaak nog maar 1’. Nog één keer het ouderlijk huis zien? Naar familie toe? Of die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam?


Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echter niet altijd vanzelfsprekend. De Stichting Veluwse Wens Ambulance speelt daarop in en maakt dit wel mogelijk voor u. Samen met onze vrijwilligers kunnen wij deze (laatste) wensen in vervulling laten gaan en bieden vervoer en begeleiding aan. Uw wensen en behoeften staan daarbij centraal. Wij staan voor kwaliteit, comfort en professionaliteit.


Heeft u nog een laatste wens? Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier in op onze site . Onze vrijwilligers staan voor u klaar en zijn u graag tot dienst.


[email protected]

www.veluwsewensambulance.nl

Telefoon: 06-18 467 19


Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan.

We zijn enorm trots dat al onze vrijwilligers zich onbetaald voor de Veluwse Wens Ambulance inzetten. Ondanks dat blijven er altijd kosten voor het vervullen van de wensen. Dit maakt dat we afhankelijk zijn van donateurs, sponsoren en vrienden van de stichting. Wij willen hen daarom een bijzondere plek geven op onze website.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.