Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Gisela Oliverio

Locatie:

, España

Hallo herinner je mij? We ontmoetten elkaar op straat, ik ben een zanger, we hebben elkaar waarschijnlijk gezien terwijl ik een van mijn favoriete liedjes zong of een van de liedjes die ik schreef voor mijn laatste album "Girella" of misschien een die, met heel mijn hart, Ik heb de mijne gemaakt.

Weet je dat ik een professionele muzikant ben? Ik heb mijn carrière gedaan aan het Conservatorium van Rome, ik heb drie albums uitgebracht en ben erg dankbaar, want ondanks de moeilijkheden kan ik overal blijven zingen en verhalen vertellen. Ik wil dat je weet dat jouw steun essentieel is, jouw samenwerking stelt mij niet alleen in staat om deze prachtige muzikale reis voort te zetten, maar geeft mij ook de kracht om nieuwe inspiratiebronnen te zoeken, te ontvangen en aan te bieden. Als je dit leest, is dat omdat ik mijn hoofddoel heb bereikt, je hart te raken met mijn stem, ik wil dat je weet dat je mijn motor bent en ik ben je erg dankbaar, want dankzij mensen zoals jij leeft livemuziek nog steeds !

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.