Educatie   

Aangemaakt door :

Tetyana Kurovska

Locatie:

Hanuman Junction, India

ADOPEER EEN SCHOOL

Adopteer een school

Het doel van het Adopt A School- project is het opzetten en versterken van scholen die formeel onderwijs geven op het platteland van India. Deze scholen bieden voltijds onderwijs aan kinderen met de syllabus die is voorgeschreven door de regering van India. De formele scholen die door Mercy & Grace worden ondersteund, zijn de scholen die zijn verwaarloosd door lokale gemeenschappen en overheidsfunctionarissen.

De kinderen die naar deze scholen gaan, betalen geen of weinig geld en komen van een lage prijs sociaaleconomische achtergronden. Het doel van dit programma is om het inschrijvings- en retentiepercentage van studenten te verhogen, goede onderwijs- en leertechnieken op overheidsscholen op te nemen en ervoor te zorgen dat het onderwijs dat de kinderen krijgen effectief is.

In het kader van dit programma kan de donateur een openbare school adopteren in afgelegen dorpen in India om basisvoorzieningen zoals drinkwater, sportuitrusting, laboratoriumuitrusting, les- / leermateriaal, infrastructuur voor schoolgebouwen, extra leraren, rustruimten (toiletten), uniformen of boeken te bieden. de studenten en schoolbus op te halen en af te zetten.

Een donateur kan het hele project sponsoren door te doneren. Donateur mag elk bedrag doneren als hij wil; in dat geval zullen hun donaties worden gepoold met andere donaties om een project te financieren. Mercy & Grace onderzoekt dorpen en richt scholen op en voldoet aan de vereisten in volgorde van prioriteit.


Het doel van het Adopt A School-project is het opzetten en versterken van scholen die formeel onderwijs geven op het platteland van India. Deze scholen bieden voltijds onderwijs aan kinderen met de syllabus die is voorgeschreven door de regering van India. De formele scholen worden ondersteund door Mercy & Grace Charitable Trust
€ 0 van € 25.000
0% gefinancierd
428 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.