Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

CHARITABLE ORGANIZATION "INTERNATIONAL HUMANITARIAN FUND"

Locatie:

Lviv, Ukraine

Meer dan 420.000 mensen hebben hun huis verloren in Oekraïne en bijna 500.000 mensen in Oekraïne leven nu in tijdelijke onderkomens, namelijk in sportscholen, scholen, voetbalstadions, kerken.


Onze missie: Wij bieden steun aan families die hun huis verloren tijdens de oorlog in Oekraïne en nergens naar terug kunnen. We richten ons op medische zorg, spoedeisende zorg en huisvesting voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt.


Elke dag leveren we aan de opvangcentra waar vluchtelingen bedden, meubels, huishoudelijke apparaten, medicijnen en voedsel wonen. Elke maand helpen we meer dan 7.000 vluchtelingen in Oekraïne.


100% van de donaties zal worden besteed aan het helpen van Oekraïense vluchtelingen die hun huis zijn kwijtgeraakt door de oorlog in Oekraïne. We hebben uw hulp dringend nodig om levensreddende bescherming te blijven bieden aan gezinnen die gedwongen zijn hun huizen in Oekraïne te verlaten.


U kunt alle rapporten over de bestede fondsen en de verlening van humanitaire hulp bekijken op onze officiële website: https://ihf.care/


We hebben uw hulp dringend nodig om levensreddende bescherming te blijven bieden aan gezinnen die gedwongen zijn hun huizen in Oekraïne te verlaten.€ 5 van € 20.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.