Wens   

Aangemaakt door :

Gabor Szöke

Locatie:

Hamburg, Deutschland

Hallo mensen!


Ik ben Gabor en ik kom uit Hongarije. Ik heb een aantal jaren in Hamburg gewoond. In die tijd ontmoette ik een man, hij komt ook uit Hongarije, en hij haalde me over om voor zijn bedrijf te werken en hij helpt me ook om een appartement te vinden.

Daarna werkte ik voor hem, maar vanaf de tweede maand was er een probleem met het betalen van de lonen. Waarschijnlijk ken je deze situatie al, helaas hoor je vaak dat de werkgever niet betaalt. Ik was te naïef en geloofde hem, zei hij altijd de volgende week. Toen moest ik natuurlijk mijn rekeningen, elektriciteit, water, appartement betalen... maar uiteindelijk kon ik niet meer betalen en raakte ik mijn appartement kwijt en had ik schulden. Daarna maakte mijn vriendin het uit met mij, ik lag helemaal op de grond. Ik sliep altijd met een paar vrienden op de bank, maar op een gegeven moment kon dat niet meer. En werk momenteel in Nederland.

Ik zou heel graag terug willen naar Hamburg. Ik zou meteen bij een schildersbedrijf gaan werken. Maar dat is met een appartement en een doorstart erg lastig.

Daarom zou ik uitkijken naar elke kleine donatie, elke cent zou goed kunnen helpen.
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.