Sport   

Aangemaakt door :

HOME RUN

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

HOME RUN


Dit is de donatiepagina voor Maestro-betalingen (NL) - alle donaties hier worden gelijkelijk verdeeld over onze 2 goede doelen.


Samen lopen we elk 500 km door 4 landen in slechts 10 dagen. Deze epische race-uitdaging van Amsterdam naar Londen zal een ware test zijn van doorzettingsvermogen en vastberadenheid.


In moeilijke tijden als deze is het van cruciaal belang dat we samenwerken om de meest kwetsbare mensen en plaatsen te beschermen, zowel in binnen- als buitenland.


Bedankt voor het steunen van onze zaak,


Will, George, Hec, Tom


https://www.homerun-ams.com/

https://www.instagram.com/homerun_ams/

                                                                                                                              


ONZE GOEDEREN


Het leven dat u kunt redden ( https://www.thelifeyoucansave.org/ )


Gebaseerd op het effectieve altruïsme-principe, wil The Life You Can Save slim geven eenvoudig maken. Hun missie is om de cultuur van schenken in welvarende landen te helpen veranderen en donaties aan non-profitorganisaties te verhogen die de gezondheid en kansen voor mensen die in wereldwijde extreme armoede leven drastisch verbeteren. Hun experts evalueren de meest impactvolle, kosteneffectieve liefdadigheidsinstellingen ter wereld grondig, zodat u de impact van uw donatie kunt maximaliseren. Voorbeelden van de soorten liefdadigheidswerk dat u zou steunen, zijn onder meer; uitroeiing van ziekten, voedingsondersteuningsprogramma's en initiatieven voor economische groei.


U kunt hier meer informatie vinden over hun huidige selectie van high-impact goede doelen: https://www.thelifeyoucansave.org/best-charities/


Op het moment van schrijven beveelt LYCS 22 goede doelen * aan. Via de All Charities Appeal worden al uw gedoneerde fondsen gelijkmatig verdeeld over hun aanbevolen goede doelen.


Ga voor meer informatie over het effectieve altruïsme-concept naar: https://www.thelifeyoucansave.org/about/effective-altruism/

                                                                                                                              


ClientEarth ( https://www.clientearth.org/ )


ClientEarth gebruikt de kracht van de wet om een systeemverandering teweeg te brengen die de aarde voor en met haar bewoners beschermt.


Ze werken samen over grenzen, systemen en sectoren heen en gebruiken ingenieus de wet om het leven op aarde te beschermen. Ze werken om end-to-end systeemverandering teweeg te brengen: de wet informeren, implementeren en handhaven, beleidsmakers adviseren over het beleid en juridische en gerechtelijke professionals opleiden.


Wij bij HOME RUN geloven in de missie van ClientEarth dat een wereld waarin mensen en de planeet samen gedijen niet alleen mogelijk is; het is essentieel. Wij geloven dat de wet het krachtigste instrument is dat we hebben in de strijd om het leven op aarde te beschermen.


Dankzij uw steun kunnen we de manier waarop we in de wereld leven fundamenteel veranderen en het leven op aarde beschermen voor onszelf en toekomstige generaties.

€ 3.694 van € 10.000
36.9% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.