Maatschappij   

Aangemaakt door :

Dedic Saba

Locatie:

, Bosnia and Herzegovina

Ik werk al vele jaren aan kleine humanitaire projecten en dit zou het eerste grote project zijn, dwz een poging om iets te doen voor iemand in nood. Tot dusverre heeft de hulp betrekking op voedsel, kleding of basisbehoeften die ik uit mijn inkomen heb gefinancierd. Helaas zijn mijn opties zeer beperkt en maken ze grotendeels deel uit van de meeste fysieke hulp bij het repareren of onderhouden van tehuizen voor bejaarden en verlaten. Door gebruikte kleding of schoenen in te zamelen en uit te delen aan mensen die ze nodig hebben. De bevolking van Bosnië wilde geen oorlog, maar helaas werd de oorlog tegen de wil van een vreedzaam leven in gevoerd. Al die jaren proberen veel gezinnen hulp te krijgen met materialen of het bouwen van een huis, maar helaas is dit voor velen onmogelijk. Zelfs na meer dan 25 jaar hebben veel gezinnen als deze geen dak boven hun hoofd en proberen ze op de een of andere manier het leven mogelijk te maken voor hun dierbaren. Dus dit gezin heeft helaas geen kans om beter te worden.

Helaas bereiken donaties niet degenen die ze nodig hebben.

De oprichting is beperkt en niet iedereen heeft gelijke kansen om er een te krijgen.
Ze probeerden jarenlang een donatie te krijgen voor materialen en werkten aan de bouw van een huis dat in de oorlog verwoest was. Al die jaren probeerde ik een organisatie te vinden en zag ik dat er op deze manier weinig kans is dat iemand reageert. Als iemand materiaal voor het huis wil doneren, is dat ook welkom.
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.