Maatschappij   

Aangemaakt door :

Het Hof van Cartesius

Locatie:

Utrecht, Nederland

Het Hof zit vol circulaire dromers en doeners. Hoe zorgen we ervoor dat komende generaties op deze onbeschrijfelijk boeiende planeet kunnen leven? Met jouw donatie draag je bij aan dé fysieke proeftuin voor de circulaire economie, voor nu en voor later. Een donatie kan voor ieder bedrag. www.hofvancartesius.nl/speelmee


Het Hof experimenteert op alle vlakken met het terugbrengen van afval en reststromen. Ook zetten we in op een zo breed mogelijke duurzame ontwikkeling. Van energiesystemen en bouwmethodes tot een groene stad voor iedereen. Voor nu en voor later.


Waarom hebben we nu geld nodig?

Wij bestaan sinds 2017, maar de afgelopen jaren waren zwaar. Sinds 2020 hebben we midden in de coronacrisis gebouwd aan nieuwe circulaire werkruimtes voor 80 ondernemers. We hebben tegenvallers gehad en leergeld betaald. De coöperatie heeft zelf 100.000 euro voorgefinancierd. Nu hebben we een gat in de begroting. We willen de huren betaalbaar houden voor onze duurzame en creatieve leden.


Lees meer over onze Speel Mee campagne op

€ 470

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.