Maatschappij   

Aangemaakt door :

Doingoood Foundation

Locatie:

Kampala, Uganda

Het HIV project Oeganda is ruim 15 jaar geleden opgericht om jonge mensen besmet met HIV of levend met Aids te ondersteunen om een positief leven te leiden! Daarvoor biedt het project diverse programma’s aan in het hele land om deze groep jonge mensen te bereiken en te informeren over preventie voor het verspreiden van het virus, maar ook om de groep kwetsbare jongeren te helpen stevig in hun schoenen te staan middels opleidingen en trainingen.


In de afgelopen jaren heeft het HIV project het leven van veel jonge mensen positief beïnvloed. Met 6 medewerkers en 30 lokale vrijwilligers, geleid door directeur Kuraish, wordt er elke dag vanuit het hoofdkantoor in Kampala gewerkt aan het mobiliseren en het steunen van de doelgroep en de leden van het project, met als doel het promoten van kwaliteit van leven en het reduceren van het aantal (nieuwe) besmettingen in Oeganda. Het HIV project heeft hierin in Oost Afrika een leidende rol.


Wil jij dit project helpen met een donatie zodat zij hun mooie en ontzettend noodzakelijke werk voort kunnen zetten? Top!

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.